Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Τρίτης – Ποιες είσοδοι κλείνουν

Με ανακοίνωσή της, η Αττική Οδός γνωστοποιεί στους οδηγούς τις εισόδους που θα κλείσουν το βράδυ της Τρίτης. Δείτε την αναλυτική ανακοίνωση...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Αττική οδός

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η Αττική Οδός γνωστοποίησε ότι το βράδυ της Τρίτης 12/3 θα κλείσουν συγκεκριμένες είσοδοι λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης. Ακολουθεί η δημοσίευση, όπως αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα:

Δείτε επίσης: Mercedes-Benz – Δοκιμές ασφάλειας με “θηλυκά” crash dummies

-Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 12/03/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 13/03/2024, η είσοδος της Αττικής Οδού από το Μαρκόπουλο (κόμβος 20) στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς το Αεροδρόμιο, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο του κόμβου Κ1 (πινακίδα σήμανσης «Τοπικές Οδοί»), να αναστρέψουν και να κινηθούν προς «Ελευσίνα – Αθήνα».


-Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 12/03/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 13/03/2024, η είσοδος της Αττικής Οδού από το Κορωπί (κόμβος 20) στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς το Αεροδρόμιο, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο του κόμβου Κ1 (πινακίδα σήμανσης «Τοπικές Οδοί»), να αναστρέψουν και να κινηθούν προς «Ελευσίνα – Αθήνα».

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Πηγή: www.aodos.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.