Ατύχημα στην Κηφισίας: Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε κολόνα

Τροχαίο ατύχημα συνέβη σήμερα το πρωί στη Λ. Κηφισίας, όταν αυτοκίνητο για αδιευκρίνιστους προς το παρόν λόγους καρφώθηκε σε κολόνα και την έριξε.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Σήμερα το πρωί κατά στις 5:00, συνέβη ένα τρομακτικό τροχαίο ατύχημα στην Λ. Κηφισίας, όταν υπό αδιευκρίνιστους λόγους, οδηγός Ι.Χ. έχασε τον έλεγχο και καρφώθηκε σε κολόνα. Το ατύχημα έγινε λίγο μετά τη συμβολή της Λ. Κηφισίας με την οδό Πεντέλης.

Ο οδηγός κινούμενος επί της λεωφόρου Κηφισίας στο ρεύμα προς Κηφισιά, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και έπεσε πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα να ρίξει μια κολώνα φωτισμού.

Η κολώνα έπεσε στη μέση του δρόμου και παρά την επικινδυνότητα και τη σφοδρότητα του ατυχήματος, δεν υπήρξαν παρά μόνο υλικές ζημιές. Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της Τροχαίας και διέκοψε την κυκλοφορία στις δύο από τις τρεις λωρίδες της λεωφόρου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]