Μπαίνουν κάμερες σε περιπολικά και αστυνομικούς – Μηδενική ανοχή από την ΕΛ.ΑΣ.

Με σύγχρονα τεχνικά μέσα, η Ελληνική Αστυνομία έρχεται να βάλει τέλος στην παραβατική συμπεριφορά των οδηγών και όχι μόνο. Έναρξη δημόσιας διαβούλευσης...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
κάμερες

Η τοποθέτηση καμερών σε περιπολικά και αστυνομικούς ήταν ένα θέμα που είχε ξανά “ανοίξει” στο παρελθόν. Τώρα, ωστόσο, επανέρχεται στο προσκήνιο και η διαδικασία εφαρμογής του μέτρου ήδη ξεκίνησε. Μάλιστα, ήδη δημοσιεύθηκε σχετική ανακοίνωση για την έναρξη δημόσιας διαβούλευσης σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές που θα έχουν οι κάμερες σώματος και οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση, ήδη βγήκαν σε δημόσια διαβούλευση οι προδιαγραφές για τις κάμερες σώματος και οχημάτων που θα βγάλει η Ελληνική Αστυνομία. “Ήταν ένας διαγωνισμός που είχε ακυρωθεί παλαιότερα, καταλήξαμε στις προδιαγραφές, θα τον βγάλουμε σε δημόσια διαβούλευση”.

Οι κάμερες εξασφαλίζουν και τον αστυνομικό και τον πολίτη
Κάμερες θα φέρουν πάνω από 2.500 -3.000 αστυνομικοί που θα είναι στο πεδίο και στα περιπολικά. Για τις υπόλοιπες κάμερες, είναι σε εξέλιξη μία ομάδα εργασίας η οποία επεξεργάζεται προδιαγραφές, σημεία και παραβάσεις που θέλουμε να βλέπουμε. “Είμαστε σε πλήρη συνεργασία με την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Σε όλα τα επίμαχα σημεία που πρέπει θα εγκατασταθούν, αξιοποιώντας και την εμπειρία ξένων πρωτευουσών -έχουμε για παράδειγμα μία μεγάλη κουβέντα με τους Βρετανούς που έχουν την καλύτερη διαχείριση σε αυτό το πεδίο- για να προχωρήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση”, αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννη Οικονόμου.


Πρόσκληση για δημόσια διαβούλευση από την ΕΛ.ΑΣ.
Σας ενημερώνουμε ότι, η Διεύθυνση Προμηθειών/Γ.Δ.Ο.Υ.Ε.Σ. του Υπουργείου
Προστασίας του Πολίτη, θέτει σε Δημόσια Ηλεκτρονική Διαβούλευση τις εν θέματι τεχνικές
προδιαγραφές και καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει καταθέτοντας προτάσεις,
προκειμένου να διασφαλιστεί η διαφάνεια της διαδικασίας. Η Υπηρεσία μας μέσω της διαβούλευσης καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να συμβάλει έτσι ώστε να βελτιωθούν τα άρθρα των σχετικών τεχνικών προδιαγραφών και προτίθεται να λάβει υπόψη της τα σχόλια των ενδιαφερομένων και να αναπροσαρμόσει το σχέδιο του σχετικού Τεύχους Τεχνικών Προδιαγραφών εάν και εφόσον θεωρήσει ότι κάποια σχόλια ήταν ορθά και εποικοδομητικά.
Η Διαβούλευση στην ιστοσελίδα του ΕΣΗΔΗΣ (www.promitheus.gov.gr) θα διαρκέσει
για χρονικό διάστημα δεκαπέντε ( 15 ) ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης.

Ακολουθεί video από συνέντευξη του Υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Αναφορά στις κάμερες γίνεται από το στιγμιότυπο 12.36 κι έπειτα.

Πηγή: minocp.gov.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.