BMW M3 E30: Νέο ρεκόρ σε δημοπρασία. Πόσο είπατε…;

Όλο και πιο ψηλά σκαρφαλώνει το status της E30 BMW M3, ως συλλεκτικό, κάτι που φαίνεται και από την τιμή ρεκόρ που έπιασε ένα παράδειγμα στις Η.Π.Α.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW M3 E30 δημοπρασία ρεκόρ

Η BMW M3 E30 θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα σπορ αυτοκίνητα των 80s. Τουλάχιστον. Το σπέσιαλ κουπέ των Βαυαρών με το ανόθευτο σπορ DNA που δημιουργήθηκε ώστε να μπορεί η BMW να συμμετέχει στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού (το γνωστό σε όλους DTM), έχει το δικό του φανατικό κοινό. Η αξία του μάλιστα αναγνωρίζεται και από τους φίλους των τεσσάρων τροχών που μπορεί να μην τρέφουν ιδιαίτερη συμπάθεια προς την BMW αλλά και από ανθρώπους εκτός χώρου που τη βλέπουν απλά ως μια εξαιρετική επένδυση των χρημάτων τους. Η αλήθεια είναι ότι οι τιμές για μια M3 E30 έχουν αρχίσει και ανεβαίνουν αισθητά τα τελευταία χρόνια με τη διάθεση τους παράλληλα να περιορίζεται.

Η τιμή ρεκόρ που έπιασε αυτή η άριστη κόκκινη M3 που βλέπετε στις οθόνες σας μας δείχνει ότι μάλλον έχουμε να κάνουμε με έναν φανατικό φίλο της BMW ο οποίος τυχαίνει να είναι παράλληλα και επενδυτής. Σίγουρα ήθελε πολύ αυτή την άριστη σε κατάσταση και αμερικάνικων προδιαγραφών M3 E30 αλλιώς δεν δικαιολογείται το ποσό των 250.000 δολαρίων (215.696 ευρώ) που πλήρωσε για να την κάνει δική του. Το ποσό ρεκόρ είναι περίπου το διπλάσιο από εκείνο που ζητούσαν μέχρι σήμερα οι ιδιοκτήτες τους.

Το μοντέλο των Βαυαρών βγήκε στο σφυρί κατά τη διάρκεια της πολυήμερης online δημοπρασίας που πραγματοποιήθηκε από την Bring A Trailer. Η προσφορά ρεκόρ για τη εικονιζόμενη M3 ήρθε τελευταία, ήταν με διαφορά η μεγαλύτερη από κάθε προηγούμενη και έμεινε φυσικά “αναπάντητη” από τους δυόμιση περίπου χιλιάδες που παρακολούθησαν τη διαδικτυακή δημοπρασία.


Να σημειωθεί τέλος η επίσης άριστη και… ευρωπαϊκή BMW M3 EVO II E30 για την οποία σας είχαμε μιλήσει εδώ, άλλαξε τελικά χέρια στην Αγγλία για ένα ποσό λίγο κάτω από τα 60.000 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]