Bugatti Chiron σε πραγματικές διαστάσεις από την Lego (+video)

Εκεί που νομίζουμε ότι έχουμε ακούσει τα πάντα, η πραγματικότητα έρχεται να μας διαψεύσει...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η γνωστή εταιρεία παιχνιδιών κατασκευής Lego, συνεργάστηκε με τη φημισμένη μάρκα παραγωγής supercars Bugatti, σε ένα μοναδικό εγχείρημα. Ο λόγος για τη δημιουργία μιας Bugatti Chiron σε πραγματικές διαστάσεις, δηλαδή σε κλίμακα 1:1. Αν αυτό σας φαίνεται ήδη αρκετά εντυπωσιακό, είναι γιατί δεν έχετε διαβάσει τη συνέχεια. Η Lego Technic 42083 Bugatti Chiron μπορεί να φιλοξενήσει στο εσωτερικό της 2 άτομα και να κινηθεί, έχοντας τελική ταχύτητα που ξεπερνά τα 20 χιλιόμετρα/ώρα.

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι η πρώτη μεγάλης κλίμακας κατασκευή με δυνατότητα κίνησης και ενσωματώνει περισσότερο από 1 εκατομμύριο (!) στοιχεία της Lego Technic. Επιπλέον, η κίνηση επιτυγχάνεται χάρη σε 2.304 μικρούς κινητήρες της πλατφόρμας Lego Power Function και 4.032 τροχούς γραναζιών. Η Lego Technic 42083 Bugatti Chiron ζυγίζει 1,5 τόνο, ενώ αποδίδει ισχύ 5,3 ίππων και ροπή 92 Nm.

Από μακριά, η ομοιότητα της Bugatti Chiron με το “Lego αδελφάκι” είναι πολύ μεγάλη, ενώ πλησιάζοντας γίνονται αντιληπτές οι διαφορές στο αμάξωμα, το οποίο στην περίπτωση της Lego Chiron αποτελείται από αλληλοσυνδεόμενα τριγωνικά τμήματα. Προφανώς, μια τέτοια κατασκευή είναι σε πολλά σημεία ακριβές αντίγραφο της πραγματικής, ενώ στοιχεία όπως το ενεργό ταχύμετρο και η ενεργή πίσω αεροτομή, σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι κοιτάς μια αυθεντική Chiron. Όπως ενημέρωσε η Lego, για τη δημιουργία του αυτοκινήτου χρειάστηκε 339 διαφορετικοί τύποι στοιχείων της Lego Technic, καθώς και 13.000 ώρες εξέλιξης και κατασκευής.

Andy Wallace

Η κατασκευή ενός μοντέλου κλίμακας 1:1 είναι ένα κομμάτι, ενώ η διαδικασία κίνησης αποτελεί ένα μεταγενέστερο, αλλά εξίσου απαιτητικό μέρος της εξίσωσης. Οι δοκιμές εξέλιξης της Lego Chiron, όσο σουρεαλιστικό και αν ακούγεται, έγιναν στο ίδιο μέρος με εκείνες της πραγματικής Chiron, στο Ehra Lessien της Γερμανίας. Οδηγός σε αυτό το εγχείρημα δεν ήταν κάποιος τυχαίος, αλλά ο Βρετανός Andy Wallace, δοκιμαστής της Bugatti και παλαιότερα της McLaren, που έχει στο ενεργητικό του νίκες σε κορυφαίους αγώνες αντοχής όπως οι 24 Ώρες του Mans και της Daytona, καθώς και την επίτευξη παγκόσμιου ρεκόρ ταχύτητας.

Η Lego Chiron αποτελεί το πρώτο πλήρως λειτουργικό, πραγματικών διαστάσεων όχημα της Lego Technic που έχει τη δυνατότητα να κινείται μόνο του, ενώ είναι και το πρώτο μοντέλο τέτοιας πολυπλοκότητας, στο οποίο να μην έχει χρησιμοποιηθεί κόλλα για τα επιμέρους κομμάτια. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι στα χιλιάδες διαφορετικά κομμάτια που έχουν χρησιμοποιηθεί, εντάσσονται και 58 τύποι από custom-made elements, δηλαδή από στοιχεία που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για τη συγκεκριμένη περίσταση.

Η πραγματική Bugatti Chiron διαθέτει κινητήρα 8 λίτρων, αποδίδει 1.500 ίππους χάρη σε 4 τούρμπο, διαθέτει ροπή 1600 Nm μεταξύ 2000-6000 στροφών και η τελική της ταχύτητα φτάνει στα 420 χιλιόμετρα/ώρα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

E-mail: ndouzinas@traction.gr