Χαϊδάρι: Video από την τοποθέτηση νέας πεζογέφυρας μάζας 100 τόνων (+videos)

Εντυπωσιακά πλάνα από την ολονύκτια επιχείρηση εγκατάστασης της νέας πεζογέφυρας στην λεωφόρο Αθηνών. Δείτε πότε θα παραδοθεί στους πολίτες...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
πεζογέφυρα

Στην τοποθέτηση ακόμα μίας πεζογέφυρας προχώρησε η Περιφέρεια Αττικής. Πρόκειται για την δεύτερη που τοποθετείται στο Χαϊδάρι (ύψος Παλατάκι) και θα διευκολύνει τους πεζούς να διασχίζουν με ασφάλεια την λεωφόρο Αθηνών. Η εντυπωσιακή επιχείρηση τοποθέτησης πραγματοποιήθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, με την πεζογέφυρα μάζας περίπου 100 τόνων να μετακινείται με τη βοήθεια δύο γερανών.

Αρχικά, τοποθετήθηκε μόνο ο μεταλλικός φορέας της νέας πεζογέφυρας, η οποία κατασκευάστηκε με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής. Αφού ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες και δοκιμές, η νέα πεζογέφυρα θα παραδοθεί προς χρήση στους πολίτες. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο θα γίνει μέσα στον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Η νέα πεζογέφυρα συμβάλλει σε μέγιστο βαθμό στην ασφαλή διέλευση της Λεωφόρου Αθηνών, στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης του Χαϊδαρίου, όπου στο παρελθόν έχουν σημειωθεί πολλά δυστυχήματα με θύματα πεζούς. Πρόκειται για την πέμπτη στη σειρά που ολοκληρώνεται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, μέσω του ΠΕΠ Αττικής 2014-2020 με συνολικό προϋπολογισμό δημοπράτησης και για τις 5 γέφυρες, τα 13 εκ. ευρώ.


“Ενισχύουμε την προσβασιμότητα και την ασφάλεια των πεζών, σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους, στη Λεωφόρο Αθηνών. Στο συγκεκριμένο σημείο καταγράφονται οι περισσότερες διελεύσεις πεζών, σε έναν από τους πιο κεντρικούς κόμβους του λεκανοπεδίου. Ταυτόχρονα με την εξασφάλιση της ασφαλούς διέλευσης των πεζών, θα διευκολυνθεί σημαντικά και η κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς αναμένεται να δοθεί περισσότερος χρόνος πράσινης σήμανσης στους φωτεινούς σηματοδότες καθώς, η διέλευση των πεζών θα γίνεται υπέργεια”, ανέφερε ο Περιφερειάρχης Αττικής.

Πηγή: Περιφέρεια Αττικής

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.