Χαλάνδρι: Video από κάμερα ασφαλείας λίγο πριν το τροχαίο δυστύχημα

Ξημέρωμα Τρίτης, ώρα 04.20 στο Χαλάνδρι. Video από κάμερα ασφαλείας απεικονίζει τα δύο αυτοκίνητα λίγο πριν τη μοιραία σύγκρουση του 18χρονου στο δέντρο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
video Χαλάνδρι

Ένα video από κάμερα ασφαλείας “είδε” το φως της δημοσιότητας και απεικονίζει το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 18χρονος λίγο πριν την πρόσκρουση στο δέντρο, η οποία και του στέρησε την ζωή.

Τροχαίο στο Χαλάνδρι: Συνελήφθη ο φίλος του 18χρονου

Οι εκτιμήσεις της αστυνομίας για κόντρα επί της οδού Παπανικολή, στο Χαλάνδρι, φαίνεται πως επιβεβαιώθηκαν. Είναι εμφανές από το video της κάμερας που κατέγραψε στις 4:20 το ξημέρωμα Τρίτης τα δύο αυτοκίνητα να περνούν. Μερικά μέτρα πιο πέρα, ο 18χρονος κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε δέντρο. Η σύγκρουση του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο νεαρός, ήταν τόσο σφοδρή, που ξεριζώθηκε το δέντρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “star.gr”,  ο 18χρονος δεν ήταν κάτοχος διπλώματος οδήγησης αυτοκινήτου, ενώ δεν φορούσε και ζώνη ασφάλειας. Ο λίγο μεγαλύτερος φίλος του, ο οποίος βρισκόταν στο διπλανό αυτοκίνητο, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και του ασκήθηκε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για επικίνδυνη οδήγηση, από την οποία προκλήθηκε θάνατος ατόμου. Ο 19χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.