Χαμός με τις κάμερες στις λεωφορειολωρίδες της Αθήνας

Ο Ιανουάριος ήταν ο μήνας στον οποίο οι κάμερες στις λεωφορειολωρίδες έκαναν... υπερωρίες καθώς οι βεβαιωμένες παραβάσεις σημείωσαν πρωτόγνωρη άνοδο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Φαίνεται πως οι κάμερες των λεωφορειολωρίδων έπιασαν και πάλι δουλειά, αφού μόνο για τον μήνα Ιανουάριο έβγαλαν 1.046 φωτογραφίες με αυτοκίνητα που εισήλθαν παράνομα σε αυτές.

Συγκρίνοντας αυτό το νούμερο με τις βεβαιωμένες παραβάσεις του Ιανουαρίου του 2019 που ήταν μόλις 79, τότε έχουμε μια εντυπωσιακή αύξηση της τάξης του 1.324%, σύμφωνα πάντοτε με τα επίσημα στοιχεία της τροχαίας και του ΟΑΣΑ.

Διαβάστε επίσης: Φώτα ομίχλης – Πότε επιτρέπονται και πότε απαγορεύονται. Ποιο είναι το πρόστιμο

Οι Αποκλειστικές Λωρίδες Λεωφορείων έχουν θεσπιστεί για να εξυπηρετούν τους πολίτες στις μετακινήσεις τους με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και για το λόγο αυτό οι παραβάσεις αυτές χαρακτηρίζονται ως αντικοινωνική συμπεριφορά. Οι έλεγχοι και η δραστηριότητα των Υπηρεσιών θα συνεχιστούν.

Εμείς να θυμίσουμε πως η κυκλοφορία στις λεωφορειολωρίδες παράλληλης ροής απαγορεύεται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 06:00 έως 21:00 και το Σάββατο από 06:00 έως 16:00. Η ρύθμιση για τις λεωφορειολωρίδες αντίθετης ροής ισχύει για όλο το 24ωρο.

Δείτε ακόμη: Ο Θωμάς Ευθυμίου μας εξηγεί την σχέση που έχει μια λάμπα στο σπίτι μας με το Ράλι Σουηδίας

Όσον αφορά το πρόστιμο, αυτό είναι 200 ευρώ, ενώ σε περίπτωση στάθμευσης σε λεωφορειολωρίδα, επιπλέον του προστίμου εισόδου, αφαιρούνται οι πινακίδες και απομακρύνονται τα οχήματα. Τέλος να σημειώσουμε πως τα έσοδα από τα πρόστιμα εισπράττονται από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και όχι από τον ΟΑΣΑ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]