Δακτύλιος η επιστροφή: Ωράριο και προϋποθέσεις κίνησης εντός των ορίων του

Προ των πυλών βρίσκεται ο δακτύλιος! Δείτε πότε επιστρέφει στους δρόμους της Αθήνας, ποια είναι τα όριά του και ποια αυτοκίνητα επιτρέπεται να κυκλοφορούν.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
δακτύλιος

Ο Δακτύλιος θα επιστρέψει και αυτή τη σεζόν στο κέντρο της Αθήνας, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για εναρκτήρια ημερομηνία την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου. Η επίσημη ημερομηνία έναρξης του Δακτυλίου της Αθήνας θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ωστόσο.

Ποια αυτοκίνητα κινούνται ελεύθερα εντός δακτυλίου:
Τα αυτοκίνητα EURO 6 εφόσον εκπέμπουν διοξείδιο του άνθρακα λιγότερο από 120 g/km.
Όλα τα ηλεκτρικά, υβριδικά, φυσικού αερίου εκ κατασκευής και υγραερίου εκ κατασκευής οχήματα.

Το ωράριο του Δακτυλίου είναι το εξής:
Δευτέρα-Πέμπτη: 07:00-20:00
Παρασκευή: 07:00-15:00

Τα όρια του Δακτύλιου:
«Λ. Αλεξάνδρας – Ζαχάρωφ – Λ. Μεσογείων – Φειδιππίδου – Μιχαλακοπούλου – Σπύρου Μερκούρη – Βρυάξιδος – Υμηττού – Ηλ. Ηλιού – Ανδρ. Φραντζή – Λ. Ανδρ. Συγγρού – Χαμοστέρνας – Πειραιώς – Ιερά Οδός – Λ. Κωνσταντινουπόλεως – Αχιλλέως – Πλατεία Καραϊσκάκη – Καρόλου – Μάρνη-28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) – Λ. Αλεξάνδρας».

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]