Δεκαετές πλάνο Lancia: Η χρονιά που θα δούμε τη νέα γενιά Delta

Στη δημοσίευση του Στρατηγικού Πλάνου της προχώρησε η Lancia. Ώρα να μάθουμε πότε έρχονται τα τρία νέα της μοντέλα, στα οποία περιλαμβάνεται και η Delta...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lancia Delta

Το 2022 ήταν μία χρονιά μου σηματοδότησε την μεγάλη επιστροφή της Lancia, η οποία ξεκίνησε με την αποκάλυψη της νέας της εταιρικής ταυτότητας. Η “επόμενη μέρα” αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δυναμική για την ιταλική εταιρεία, η οποία γνωστοποίησε ότι σε βάθος 10ετίας θα παρουσιάσει τα τρία νέα της μοντέλα.

Επίσημο: Αυτό είναι το νέο σήμα της Lancia

Σύμφωνα με το εν λόγω πλάνο, η αναγέννηση της Lancia περιλαμβάνει μια γκάμα τριών νέων μοντέλων. Αφετηρία θα αποτελέσει το 2024 η αποκάλυψη του Νέου Ypsilon, ενός αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου. Δύο χρόνια αργότερα, το 2026 θα ακολουθήσει η νέα ναυαρχίδα της μάρκας. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, βέβαια, εντοπίζεται στη νέα “Delta”. Πρόκειται για ένα πλάνο που θα οδηγήσει τη μάρκα από το 2028 να προσφέρει μια αμιγώς ηλεκτρική γκάμα μοντέλων.

Lancia

Μιας και αναφερθήκαμε στην Lancia Ypsilon, αξίζει να τονίσουμε ότι το 2022 ήταν χρονιά ρεκόρ στην ιστορία του μοντέλου, μιας και κατάφερε να αγγίξει στην ιταλική αγορά τις 41.000 ταξινομήσεις “κατακτώντας” μερίδιο αγοράς της τάξης του 15,3% (αυξημένο κατά 1,2% συγκριτικά με το 1,2%). Πρόκειται για την καλύτερη επίδοση που έχει πετύχει στην ιστορία του το μοντέλο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.