Δεν φαντάζεσαι γιατί αυτή η Ferrari 458 κοστίζει λιγότερα από 20.000 ευρώ

Η τιμή της είναι περίπου 10 φορές χαμηλότερη από την φυσιολογική, ωστόσο μπορεί να χαρίζει χαμόγελα σε όσους βρεθούν πίσω από τα... τιμόνια της!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ferrari 458

H απόκτηση μίας Ferrari 458 Italia ή Speciale είναι όνειρο για πολλούς. Δεν είναι δύσκολο μόνο να αποκτηθεί, αλλά και να συντηρηθεί, ειδικά αν χρησιμοποιείται συχνά σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Αυτή τη φορά, όμως, έχουμε να κάνουμε με μία πολύ πιο φθηνή Ιταλίδα και υπάρχει λόγος που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Το αυτοκίνητο που βλέπετε δεν είναι αληθινό, βασικά μόνο το αμάξωμα είναι αληθινό. Όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα έχουν προστεθεί ώστε να δημιουργηθεί ο απόλυτος προσομοιωτής για “racing games”. To αυτοκίνητο κατασκευάστηκε από την εταιρεία Chartwell, ένα φανοποιείο που έχει πάρει επίσημη έγκριση από τη Ferrari.


Στο εσωτερικού του συναντάμε δύο τιμόνι με τα πεντάλ τους, ώστε να μπορούν να παίξουν δύο άτομα μαζί. Επίσης, υπάρχουν ηχεία της εταιρείας Butt Kicker και δύο καθίσματα της γνωστής σε όλους μας Sparco. Πάμε και στα πιο.. τεχνικά της Ferrari, αλλά δεν θα μιλούμε για κινητήρες, κιβώτια και ιπποδυνάμεις. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο εξοπλίζεται με δύο μητρικές Sporting MSI X470 Gaming Plus, δύο κάρτες γραφικών GeForce RTX 2080, μνήμες Corsair Vengeance LPX 16 GB και επεξεργαστή AMD 7 2700X. Ο προσομοιωτής “τρέχει” σε λογισμικό iRacing.

Αν ονειρεύεστε να έχετε μία τέτοια Ferrari στο δωμάτιό σας, τότε αξίζει να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας “Collecting Cars” που έχει αναλάβει τη δημοπρασία πατώντας εδώ. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι λέξεις, η τιμή έχει διαμορφωθεί στις 16.750 λίρες, δηλαδή κάτι λιγότερο από 20.000 ευρώ με τις τρέχουσες ισοτιμίες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.