Δεν φαντάζεσαι τι κρύβεται κάτω από αυτή την “baby” Brabus G-Class

Μερικές εικόνες από το εσωτερικό αρκούν για να αποκαλύψουν τι ακριβώς συμβαίνει. Ας γνωρίσουμε την "ιαπωνική" Brabus G-Class...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Suzuki Jimny Brabus

Κοιτώντας την παραπάνω φωτογραφία, ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει ότι έχουμε να κάνουμε με μία Mercedes G-Class που έχει βελτιωθεί από την Brabus, η πραγματικότητα όμως είναι τελείως διαφορετική. Πάμε να δούμε τι δημιούργησε μία εταιρεία με έδρα το Ντουμπάι, αν και η λέξη “ιαπωνική” στον υπότιτλο σίγουρα σας έχει βοηθήσει να μαντέψετε σωστά.

Στις εικόνες, λοιπόν, δεν βλέπουμε μία Mercedes G-Class, αλλά ένα “ταπεινό” Suzuki Jimny στο οποίο έχουν επενδυθεί πολλές ώρες και ακόμα περισσότερα χρήματα. Πίσω από το εν λόγω project βρίσκεται η εταιρεία “Al Ain Class Motors”, η οποία πήρε το σκληροτράχηλο 4×4 και θέλησε να του δώσει μία premium αύρα.

Αρχικά, βλέπουμε ότι αντικαταστάθηκαν οι προφυλακτήρες και το καπό, τοποθετήθηκαν πιο διευρυμένα φτερά, σκαλοπάτι στο πλάι, αλλά και διαφορετικά φωτιστικά σώματα. Τα σήματα της Brabus βρίσκονται παντού, ενώ στο άνω τμήμα του πίσω μέρους έχει ενσωματωθεί και μία carbon αεροτομή. Η μεταμόρφωση συνεχίζεται και στο εσωτερικό, εκεί όπου υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις, carbon επιφάνειες, αλλά και μία aftermarket οθόνη αφής.


Πριν πάμε στην τιμή της μετατροπής, αξίζει να αναφέρουμε ότι στα “σωθικά” του Suzuki Jimny δεν έχει γίνει η παραμικρή αναβάθμιση. Πάμε τώρα και στο κόστος, με το project να πωλείται 44.921 δολάρια, όταν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ένα απλό Jimny κοστίζει 19.874 δολάρια. Συνεπώς μιλάμε για την διπλή τιμή!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.