Δεν θα πιστεύεις που βρίσκεται σήμερα το αυτοκίνητο του Mr. Bean! (+video)

Αν γνωρίζετε τον εκκεντρικό Λονδρέζο Mr. Bean τότε σίγουρα θα θυμάστε το χαρακτηριστικό λαχανί Mini Cooper του, το οποίο βρίσκεται μια ανάσα από την Ελλάδα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mr. Bean

Οι περισσότεροι από εσάς, αν όχι όλοι, θα έχετε γελάσει ή έστω μειδιάσει παρακολουθώντας τις ξεκαρδιστικές περιπέτειες του Mr. Bean, ενός γραφικού και εκκεντρικού Λονδρέζου που η καθημερινότητά του είναι μια αλληλουχία μπελάδων. Έτσι και εγώ, όντας fan-ατικός του Mr. Bean σε κάθε αρχή της σχολικής χρονιάς θυμάμαι το αντίστοιχο επεισόδιο της σειράς. Και κάπως έτσι μου γεννήθηκε η ιδέα να αφιερώσω το σημερινό θέμα στο εμβληματικό Mini Cooper του Mr. Bean που επί της ουσίας συμπρωταγωνιστούσε στην ομώνυμη σειρά.

Ο Mr. Bean, τον οποίο ενσάρκωσε με μοναδικό τρόπο ο εξαιρετικός Βρετανός ηθοποιός και λάτρης των αυτοκινήτων και της ταχύτητας, Rowan Atkinson, φοράει πάντοτε το ίδιο κοστούμι, δεν αποχωρίζεται ποτέ το αγαπημένο του λούτρινο αρκουδάκι, τον περίφημο Teddy, και οδηγεί το πλέον αρμοστό στην όλη φιγούρα λαχανί Mini Cooper 1000 Mk2 του 1976, με μαύρο ματ καπό, που βέβαια διαθέτει το χαρακτηριστικό σύρτη στην πόρτα του οδηγού που κλειδώνει με λουκέτο.

Το λαχανί Mini, στην πραγματικότητα δεν ήταν ένα, αλλά τρία όμοια αυτοκίνητα για τις ανάγκες της σειράς. Το πρώτο εξ αυτών ισοπεδώθηκε από τις ερπύστριες ενός τανκ, κατά τη διάρκεια επιδείξεων στα πλαίσια εκδηλώσεων για την αρχή της σχολικής χρονιάς, στο ενδέκατο επεισόδιο της σειράς με τίτλο “Back to school Mr. Bean”. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα.

Το εν λόγω αυτοκίνητο λοιπόν όπως είναι προφανές αντικαταστάθηκε από άλλο. Το δεύτερο λοιπόν αυτοκίνητο που φέρει αριθμό κυκλοφορίας SLW 287 R, μετά το πέρας της σειράς, κατέληξε μέσω δημοπρασίας που έλαβε χώρα στη Βρετανία, στη συλλογή του παλαίμαχου Κύπριου πρωταθλητή αγώνων ράλι, Ντίμη Μαυρόπουλου και εκτίθεται μαζί με πολλά άλλα εξαιρετικά σπάνια και σημαντικά εκθέματα στο ιδιόκτητο Μουσείο Ιστορικού και Κλασικού Αυτοκινήτου που έχει ιδρύσει ο ίδιος, στη Λεμεσό της Κύπρου (δείτε εδώ την εντυπωσιακή συλλογή αυτοκινήτων του μουσείου).

Στον ίδιο χώρο και δίπλα ακριβώς στο Mini υπάρχει μια προθήκη με το αυθεντικό λούτρινο αρκουδάκι της σειράς. Τέλος το τρίτο αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε στα γυρίσματα της σειράς πουλήθηκε σε ιδιώτη συλλέκτη από τη Φινλανδία.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.