Δεν θα πιστεύεις τι είναι αυτά τα Suzuki Jimny… (+video)

Οι εταιρείες πολλές φορές σκαρφίζονται τους πιο απίθανους τρόπους για να διαφημίσουν τα αυτοκίνητά τους, αλλά η Suzuki Αυστραλίας μάλλον το... τερμάτισε με τη διαφήμιση του νέου Jimny.

Βρείτε μας στο

Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορες διαφημίσεις αυτοκίνητων. Άλλες φορές έξυπνες, άλλες ιδιαίτερες και ξεχωριστές και άλλες αδιάφορες. Αυτή τη φορά όμως έχουμε μια διαφήμιση που σίγουρα δυσκολευόμαστε να την χαρακτηρίσουμε κάπως…

Ο λόγος για την διαφήμιση που ετοίμασε η Suzuki Αυστραλίας για να προωθήσει το νέο Jimny. Οι ιθύνοντες λοιπόν σκέφτηκαν πως έπρεπε να αναδείξουν τις εκτός δρόμου περγαμηνές του αυτοκινήτου, όχι όμως με τρόπο παραδοσιακό.

Έτσι, έφτιαξαν ένα ζευγάρι πατίνια για εκτός δρόμου χρήση, τα οποία έχουν την εμφάνιση του νέου Suzuki Jimny. Όπως φαίνεται και στο video που μπορούμε να δούμε πιο κάτω, ο κύριος που τα φοράει κινείται με ιδιαίτερη άνεση σε εκτός δρόμου, δύσβατα μονοπάτια, κάτι που σύμφωνα με τους Αυστραλούς τονίζει τις αρετές του κανονικού αυτοκινήτου.

Σίγουρα δεν ξέρουμε τι αντίκτυπο θα έχει αυτή η διαφήμιση είναι πάντως αρκετά πρωτότυπη. Δείτε τη στο video που ακολουθεί.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr