Διάκριση με silver βραβείο για τη Mercedes-Benz Ελλάς στα HR Awards 2021

Ακόμη μία διάκριση για την Mercedes-Benz Ελλάς!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mercedes-Benz Hellas

Σε μία όμορφη εκδήλωση στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport έγινε η τελετή απονομής των βραβείων HR Awards, όπου η Mercedes-Benz Ελλάς διακρίθηκε με ασημένιο βραβείο για το πρόγραμμα εθελοντικών δράσεων των υπαλλήλων της στην κατηγορία «Εταιρική Υπευθυνότητα στην Πράξη».

Το πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης #love2give της Mercedes-Benz Ελλάς έχει ως στόχο την ανάδειξη και προώθηση του εθελοντισμού στην ελληνική κοινωνία και πραγματοποιείται με τη συμμετοχή μεγάλης μερίδας των εργαζομένων της σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό ethelon. Οι δράσεις που διοργανώνονται είναι κοινωφελούς χαρακτήρα και στόχος τους είναι να προάγονται η αποδοχή και κατανόηση της διαφορετικότητας εντός της εταιρείας, η υγεία και η ευεξία των εργαζομένων, η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των εργαζομένων όσον αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά και η περαιτέρω ανάπτυξη της ομαδικότητας και της επικοινωνίας. Παράλληλα ενδυναμώνεται η κουλτούρα του εθελοντισμού και η αξία της προσφοράς σε όσους έχουν ανάγκη.

Μετά τη βράβευση η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Ν. Καβαθούλη δήλωσε:
«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη βράβευση του προγράμματος #love2give της Mercedes-Benz Ελλάς στο θεσμό των HR Awards κυρίως γιατί με αυτό το βραβείο, δεν διακρίνεται μόνο η εταιρεία αλλά ο κάθε συνάδελφος ξεχωριστά! Οι εργαζόμενοί μας και οι οικογένειές τους όχι μόνο αγκαλιάζουν τις εθελοντικές δράσεις που οργανώνονται, αλλά κάνουν τις δικές τους προτάσεις, με ανοιχτό μυαλό και διάθεση για προσφορά. Χαιρόμαστε πολύ και ευχαριστούμε την Κριτική Επιτροπή που αξιολόγησε τόσο θετικά το όραμά μας για έναν καλύτερο κόσμο».

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.