Διαλύτες νόθευσης από την Βουλγαρία στην Ελλάδα – Συνελήφθησαν 20 μέλη οργάνωσης

Συνελήφθησαν 20 μέλη της οργάνωσης και εντοπίστηκαν 6 πρατήρια υγρών καυσίμων με νοθευμένα καύσιμα. Κατασχέθηκαν τεράστιες ποσότητες διαλυτών...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
νοθεία καυσίμων

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας εισήγαγαν και παρήγαγαν χημικά προϊόντα για τη νόθευση καυσίμων, διακινούσαν νοθευμένα καύσιμα και εισήγαγαν παράνομα αιθυλική αλκοόλη για τη νόθευση ποτών. Για την υπόθεση συνελήφθησαν 20 μέλη της οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και το αρχηγικό, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται ακόμη 10 μέλη της.

Δείτε επίσης: Ταξί αποσύρθηκε το 2016 και κυκλοφορούσε κανονικά – Ελαστικά σε τρομακτική κατάσταση

Ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης είχε συγκροτήσει -3- ανεξάρτητες υποομάδες, με κατάλληλη υποδομή και τεχνικό εξοπλισμό. Από αυτές οι δύο ασχολούνταν με τη διοχέτευση χημικών διαλυτών σε πρατήρια υγρών καυσίμων, είτε μέσω της εισαγωγής τους από τη Βουλγαρία είτε λειτουργώντας το παράνομο εργοστάσιο παραγωγής αυτών, ενώ η τρίτη στη μεταφορά λαθραίας αιθυλικής αλκοόλης σε ποτοποιίες, μέσω των οποίων ακολούθως διοχετεύονταν στην εγχώρια αγορά για κατανάλωση.


Από τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-85.265 λίτρα χημικών διαλυτών,
-12.101 λίτρα αμόλυβδης βενζίνης άνευ νομίμων παραστατικών,
-5.762 λίτρα αιθυλικής αλκοόλης,
-746 λίτρα λοιπών αλκοολούχων υγρών,
-12 Ι.Χ.Ε., από τα οποία τα -6- απασχολούσαν, ενώ -3- θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών,
-4 Ι.Χ. φορτηγά οχήματα,
-2 βυτιοφόρα οχήματα,
-4 κυνηγετικές καραμπίνες,
-8 κινητά τηλέφωνα και
το χρηματικό ποσό των 78.955 ευρώ.

Οι ποσότητες των παράνομων χημικών διαλυτών που διακινήθηκαν από την πρώτη υποομάδα ανέρχονται σε 111 τόνους και από τη δεύτερη σε 150 τόνους, ενώ οι δασμοί και οι λοιπές επιβαρύνσεις που στερήθηκε το Δημόσιο, τόσο από τις κατασχεθείσες όσο και από τις διακινηθείσες ποσότητες χημικών διαλυτών, λαθραίων καυσίμων, αιθυλικής αλκοόλης και λοιπών αλκοολούχων ποτών ξεπερνούν τα 1.200.000 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.