Διαρροή: Αποκαλυπτικές εικόνες από το νέο Toyota GR Corolla

Απομένουν ελάχιστες ώρες για την επίσημη αποκάλυψη του σκληροπυρηνικού Toyota GR Corolla. Οι πρώτες εικόνες είναι... άκρως εντυπωσιακές!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota GR Corolla

Μερικές ώρες απομένουν για την επίσημη παρουσίαση του νέου Toyota GR Corolla και πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε live την αποκάλυψή του. Ωστόσο, μία διαρροή εικόνων έρχεται να δημιουργήσει τις καλύτερες εντυπώσεις για την κορυφαία έκδοση του μικρομεσαίου μοντέλου.

Προέρχονται από το “GR Corolla Forum” και, όπως μπορείτε να δείτε, στο εμπρός τμήμα βλέπουμε νέο προφυλακτήρα με μεγάλες εισαγωγές αέρα και σύστημα αερισμού των φρένων, ενώ και επάνω στο καπό υπάρχουν μαύροι αεραγωγοί. Οι μαύρες ζάντες “φιλοξενούν” κόκκινες δαγκάνες, ενδεχομένως να υπάρχει carbon οροφή, ενώ μαύρα είναι και τα καλύμματα των καθρεφτών.

Την ίδια φιλοσοφία ακολουθεί και το πίσω μέρος, εκεί όπου συναντάμε μία ιδιαίτερη “διπλή” αεροτομή. Βέβαια, μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι απολήξεις του συστήματος εξάτμισης, αφού είναι εμφανείς δύο στα άκρα και μία στο κέντρο. Σίγουρα η Toyota θα δώσει τις απαντήσεις της κατά την επίσημη αποκάλυψη του Toyota GR Corolla.

Για την ώρα, δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τα τεχνικά στοιχεία του τετρακίνητου Toyota GR Corolla. Ωστόσο είναι αναμενόμενο το γεγονός ότι θα μοιράζεται πολλά κοινά στοιχεία με το σκληροπυρηνικό Toyota GR Yaris. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, το Toyota GR Corolla θα εξοπλίζεται από το τρικύλινδρο μοτέρ G16E-GTS που στην ευρωπαϊκή αγορά αποδίδει περίπου 260 ίππους. Σύντομα θα γνωρίζουμε κάθε λεπτομέρεια για το νέο μοντέλο!

Πηγή: GR Corolla Forum

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.