Δικαστήριο “τραβάει” το αυτί της Tesla για παραπληροφόρηση

Παραπλανητικούς έκρινε γερμανικό δικαστήριο τους ισχυρισμούς της Tesla περί προσφοράς πλήρους αυτόνομης οδήγησης στα μοντέλα της.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Tesla Cybertruck

Δύσκολα τα έχει βρει η Tesla στη Γερμανία με τις τελευταίες εξελίξεις να αφορούν απόφαση δικαστηρίου στο Μόναχο που έκρινε το διαφημιστικό της υλικό ως παραπλανητικό σχετικά με τη δυνατότητα πλήρους αυτόνομης οδήγησης που προσφέρουν τα μοντέλα της.

“Η χρήση του όρου “Autopilot” αλλά και άλλες διατυπώσεις (σ.σ. που χρησιμοποιεί η αμερικάνικη εταιρία σε διαφημιστικό υλικό αλλά και στην ιστοσελίδα της) υπονοούν ότι το όχημα είναι τεχνικά ικανό για πλήρως αυτόνομη οδήγηση”, έκρινε το γερμανικό δικαστήριο προσθέτοντας πως το Autopilot είναι ένα σύστημα υποβοήθησης του οδηγού και ότι εν κινήσει, η οδήγηση χωρίς την ανθρώπινη παρέμβαση δεν είναι δυνατή. Ο οδηγός του θα πρέπει να βρίσκεται σε εγρήγορση καθ’ όλη τη διάρκεια χρήσης του Autopilot.

Το δικαστήριο είπε επίσης πως η Tesla δεν θα πρέπει να χρησιμοποιεί από εδώ και στο εξής αυτούς τους ισχυρισμούς στην προώθηση των αυτοκινήτων της. Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι ο γερμανικός νόμος δεν επιτρέπει ακόμη την πλήρως αυτόνομη οδήγηση σε κανένα δρόμο, ενώ η Tesla μπορεί να προχωρήσει σε έφεση για αυτή την απόφαση.


Η συγκεκριμένη υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο έπειτα από παρέμβαση του γερμανικού Wettbewerbszentrale (Κέντρο Ανταγωνισμού), το οποίο υποστηρίζεται και από αυτοκινητοβιομηχανίες και έχει ως στόχο την εφαρμογή των νόμων περί αθέμιτου ανταγωνισμού σε όλη τη χώρα.

Από την μεριά του ο Elon Musk αντέκρουσε την απόφαση του δικαστηρίου μέσω του λογαριασμού του στο Twitter αναφέροντας ότι στα αεροπλάνα ο όρος Autopilot αναφέρεται στην τεχνολογία που επιτρέπει σε ένα αεροπλάνο να πετά αυτόνομα υπό την επίβλεψη του πιλότου.΄

“Το Tesla Autopilot ονομάστηκε κυριολεκτικά από τον όρο που χρησιμοποιείται στην αεροπορία” έγραψε ο Αμερικανός επιχειρηματίας, ο οποίος θέλοντας να καυτηριάσει την απόφαση του δικαστηρίου αναρωτιέται παράλληλα την ονομασία Autobahn, που έχουν οι γερμανικοί αυτοκινητόδρομοι…

Η Tesla έχει αντιμετωπίσει παρόμοιες καταγγελίες για παραπληροφόρηση και στις Η.Π.Α. με τον Elon Musk να κάνει παράλληλα λόγο για πλήρη αυτόνομη οδήγηση μέχρι το τέλος του έτους. Αν και όπως είπαμε, στη Γερμανία δεν επιτρέπεται ακόμη από το νόμο…

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]