Δημοπρατείται μία από τις τελευταίες Ferrari F40 που κατασκευάστηκαν

Έχει διανύσει ελάχιστα χλμ. και δημιουργήθηκε την τελευταία χρονιά παραγωγής της Ferrari F40. Πάμε για νέο ρεκόρ υψηλότερης τιμής;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ferrari F40

Η παραγωγή της Ferrari F40 ολοκληρώθηκε το 1992 και μέσα σε εκείνη τη χρονιά παράχθηκαν συνολικά 22 αυτοκίνητα. Μία εξ’ αυτών είναι και η εικονιζόμενη, η 19η που βγήκε από το εργοστάσιο εκείνο το διάστημα. Συνεπώς μιλάμε για μία από τις τελευταίες Ferrari F40 που κατασκευάστηκαν, βρίσκεται και σε εξαιρετική κατάσταση, οπότε δεν είναι απίθανο να πετύχει νέο ρεκόρ τιμής.

Video: Ferrari vs Ferrari… Χάσμα γενεών (+video)

Το αυτοκίνητο βγήκε από την γραμμή παραγωγής στις 8 Ιουνίου σε χρώμα Rosso Corsa, όπως αναγράφεται στην αγγελία, και μέχρι σήμερα έχει διανύσει μόλις 14.053 χλμ. Όλα δείχνουν ότι βρίσκεται σε υπεράριστη κατάσταση, με τις εργασίες συντήρησης να έχουν γίνει στην ώρα τους. Επιπλέον, η πώληση του αυτοκινήτου συνοδεύεται με όλα τα αυθεντικά έγγραφα, την εργαλειοθήκη, αλλά και πιστοποίηση μη εμπλοκής σε ατύχημα.

Υπενθυμίζουμε ότι κάτω από το καπό βρίσκεται ένας V8 twin-turbo κινητήρας, ο οποίος αποδίδει 478 ίππους και 577 Nm ροπής. Η κίνηση περνά ασφαλώς στον πίσω άξονα μέσω μηχανικού κιβωτίου πέντε σχέσεων. Οι επιδόσεις ήταν καταιγιστικές για την εποχή, με τα 0-100 χλμ/ώρα να έρχονται σε 4,1 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα άγγιζε τα 324 χλμ/ώρα, επίδοση που της έδωσε τον τίτλο του ταχύτερου αυτοκινήτου παραγωγής.

Η μία από τις τελευταίες Ferrari F40 που κατασκευάστηκαν πρόκειται να δημοπρατηθεί το διάστημα 1-6 Δεκεμβρίου από τον οίκο “Mecum Auctions” και πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.