Δήμος Αθηναίων: Επιστροφή πινακίδων για Πάσχα μόνο αν δεν…

Ο Δήμος Αθηναίων επιστρέφει τις πινακίδες στους πολίτες για να ταξιδέψουν το Πάσχα. Υπάρχει όμως μία παράβαση στην οποία εφαρμόζεται... "μηδενική ανοχή"!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
πινακίδες

Ο Δήμος Αθηναίων δίνει την δυνατότητα στους πολίτες να παραλάβουν τις πινακίδες των οχημάτων τους που είχαν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας λόγω κάποιας παράβασης. Έτσι, θα διευκολυνθούν οι μετακινήσεις εν όψει της γιορτής του Πάσχα. Υπάρχει όμως μία παράβαση που δεν “συγχωρείται”!

Ελληνική Αστυνομία: Πάνω από 20.000 παραβάσεις μέσα σε μία εβδομάδα

Η διαδικασία μπορεί να γίνει από σήμερα 11 Απριλίου και οι κάτοχοι αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών θα παραλαμβάνουν τις πινακίδες μόνο με την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου και με την προσκόμιση των απαραίτητων (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που δε θα τις παραλάβει ο ίδιος ο οδηγός).


Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η παραλαβή θα γίνεται από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων (Αγ. Κωνσταντίνου 14, 1ος όροφος), από τις 09.00 έως τις 15.00.

Για το τέλος αφήσαμε το σημαντικότερο! Δεν θα επιστραφούν οι πινακίδες και οι άδειες οδήγησης που έχουν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης (στάθμευση σε ράμπες ΑμεΑ, Ρ-71, Ρ-72), καθώς και σε περιπτώσεις για τις οποίες έχουν εκδοθεί σχετικές αποφάσεις από δικαστικές αρχές.

Πηγή: cityofathens.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.