Δήμος Αθηναίων: Έτοιμη σε 12 μήνες μία από τις ομορφότερες διαδρομές της Ευρώπης

Η ευρύτερη περιοχή από το Ζάππειο μέχρι τον Εθνικό Κήπο θα γίνει μία από τις ομορφότερες διαδρομές της Ευρώπης! Δείτε πόσο θα κοστίσει η ανάπλαση...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Δήμος Αθηναίων

Ως μία από τις ομορφότερες διαδρομές της Ευρώπης χαρακτηρίζει ο Δήμος Αθηναίων την Λ. Βασιλίσσης Όλγας έπειτα από τις εργασίες ανάπλασης που θα γίνουν μέσα σε μόλις 12 μήνες. Πάμε να δούμε τι θα αλλάξει με την υλοποίηση ενός έργου που αποτέλεσε όραμα της Μελίνας Μερκούρη και του Αντώνη Τρίτση.

Διαβάστε επίσης: “Κομβόι” 50 οχημάτων της Περιφέρειας Αττικής με προορισμό την Τουρκία (+videos)

Έπειτα από υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα στο Δήμο Αθηναίων, μέσω του φορέα «Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε» και της αναδόχου εταιρείας, η οποία προέκυψε από ανοικτό διαγωνισμό, ξεκινούν τα έργα στην περιοχή της Λ. Βασιλίσσης Όλγας. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ολοκλήρωση του έργου μέσα σε διάστημα μόλις 12 μηνών. Πρόκειται για την δημιουργία ενός ανοιχτού χώρου στο κοινό, που θα ενοποιεί το Ολυμπιείο με το Ζάππειο και τον Εθνικό Κήπο και θα ολοκληρώνει την αρχαιολογική διαδρομή, από τον Κεραμεικό ως τον λόφο του Αρδηττού και το Παναθηναϊκό Στάδιο.


Το νέο έργο θα γίνει σε μία συνολική επιφάνεια 28.360 τ.μ. και εκτός των άλλων θα περιλαμβάνει φύτευση 158 δέντρων και 8.538 θάμνων. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι δεν θα υπάρξει ουδεμία τροποποίηση της υφιστάμενης κυκλοφορίας. Ο χώρος θα παραδοθεί εξ ολοκλήρου στους πεζούς, με εξαίρεση:
-Τις γραμμές ανόδου και καθόδου του Τραμ από και προς το Σύνταγμα. Η λωρίδα καθόδου θα χρησιμοποιείται επίσης για την είσοδο και έξοδο Ε.Ι.Χ. αυτοκινήτων προς και από τον Όμιλο Αντισφαίρισης και για τη διέλευση οχημάτων κοινής ωφέλειας.
-Μια λωρίδα ανόδου του Τρόλεϊ από το Παγκράτι προς το Σύνταγμα.
-Μια λωρίδα εισόδου των Ε.Ι.Χ. αυτοκινήτων προς το χώρο στάθμευσης της «Αίγλης» στο Ζάππειο. Η έξοδός τους θα γίνεται από το μικρό δρομάκι που βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο του γυμναστηρίου του Φωκιανού.

Το έργο έχει συμβατικό προϋπολογισμό 4.606.819,10 (χωρίς ΦΠΑ) και χρηματοδοτείται από το ΤΠΑ του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Πηγή: cityofathens.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.