Δίπλωμα οδήγησης: Tι θα ισχύσει για όσους είναι 74 ετών και άνω

Μία σειρά από αλλαγές στα διπλώματα οδήγησης εξετάζει η νέα κυβέρνηση και σε αυτές περιλαμβάνονται και όσοι οδηγοί είναι άνω των 74 ετών.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αλλάζει το καθεστώς ανανέωσης για τα διπλώματα οδήγησης όσων είναι ηλικίας 74 ετών και άνω, καθώς ο μοναδικός αρμόδιος να αποφασίσει θα είναι ο γιατρός που θα τους εξετάζει.

Το υπουργείο Μεταφορών με αυτό τον τρόπο θέλει να βάλει ένα τέλος στις ουρές των ηλικιωμένων που περιμένουν να επανεξεταστούν για την ανανέωση του διπλώματος, περνώντας παράλληλα όλη την, επιστημονική πλέον, ευθύνη, στους γιατρούς από τους εξεταστές. Μάλιστα λέγεται πως η εξέταση των οδηγών από τους γιατρούς θα γίνει ακόμη πιο αυστηρή από ότι είναι σήμερα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Τα Νέα” η σχετική τροπολογία αναμένεται στη Βουλή έως τις 15 Αυγούστου. Με αυτή, αρχικά, θα ανασταλεί για τουλάχιστον έξι μήνες ο νόμος Σπίρτζη και στο διάστημα αυτό θα επιστρέψει σε ισχύ το παλιό καθεστώς στην έκδοση διπλωμάτων οδήγησης. Η αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Μεταφορών θα επανεξετάσει στο σύνολό του το νόμο και μέσα σε έξι μήνες θα κάνει τις εισηγήσεις της για τις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr