Ράλι: Δίψα για ταχύτητα με σεβασμό στην κοινωνία

Τα ράλι και οι κοινωνίες έχουν ζυμωθεί μαζί. Αυτή είναι και η διαφορά τους από τα άλλα μηχανοκίνητα σπορ. Για αυτό και δημιουργούν γενιές νέων οπαδών!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Είναι Σάββατο πρωί σε μια ήρεμη κωμόπολη. Δύο ντόπιοι ηλικιωμένοι απολαμβάνουν την πρωινή τους ρουτίνα: καφές, εφημερίδα, νέα. Το γαλήνιο και οικείο σούσουρο της καφετέριας της γειτονιάς σπάει ο ήχος ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου που κινείται οξύμωρα στο επιτρεπτό όριο ταχύτητας για να φτάσει στην επόμενη Ειδική Διαδρομή.

Ο ήχος είναι τόσο απόκοσμος όσο και οικείος πια, όπως και η εικόνα. Είναι η εποχή του ράλι. Ο καφές όμως είναι αλλιώς σήμερα. Για τις επόμενες τρεις μέρες η κουβέντα στον καφέ θα κρύβει πάντα στροφές, σκόνη και μια γλυκιά λογομαχία μεταξύ παλιών φίλων για το ποιος είναι ο καλύτερος οδηγός, ποιος «λιώνει» το αμάξι του περισσότερο, ποιος θα τα βροντήξει και ποιανού η σειρά είναι να συνταξιοδοτηθεί. Και μαζί με τις γουλιές καφέ θα αρχίσουν οι αναμνήσεις. Τότε ο τάδε, ο δείνα, θυμάσαι που…

Ο σουρεαλισμός της εικόνας αγγίζει βαθιά τον συμβολισμό του ίδιου του μηχανοκίνητου αθλητισμού: ένα «κτήνος» που ημερεύει στα χέρια ενός ανθρώπου.

Η δίψα για ταχύτητα, που όμως σέβεται τον περίγυρο, την κοινωνία και την κουλτούρα, καθιστά εφικτή την απογείωσή της σε μόλις λίγα χιλιόμετρα απόσταση…

Τα ράλι και οι κοινωνίες έχουν ζυμωθεί μαζί. Αυτή είναι και η διαφορά τους από τα άλλα μηχανοκίνητα σπορ. Για αυτό και δημιουργούν γενιές και γενιές νέων οπαδών!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θωμάς «μύρισε» τον κόσμο του αυτοκινήτου στα μέσα της δεκαετίας του ’70 ζωγραφίζοντάς τα και στο τέλος της, τα άγγιξε στις Ειδικές Διαδρομές του Ράλλυ Ακρόπολις. Μετά, όλα μπήκαν στην σωστή σειρά… Σπούδασε υπολογιστές, αλλά τους «πάρκαρε» για την δημοσιογραφική πένα, αρχίζοντας το 1986. Έχει εργαστεί σε περιοδικά, εφημερίδες, τηλεοπτικές εκπομπές, ραδιόφωνο και ιστοσελίδες, έχει διατελέσει υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις και Χαλκιδικής, αλλά και αγωνιστικών ομάδων. Μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας Traction από το 2007, έχει διαχρονικό του μότο, ότι «αγώνες αυτοκινήτου θα υπάρχουν, όσο υπάρχουν άνθρωποι». Μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ. και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων.

E-mail: tefthymiou@traction.gr