Δείτε που και πότε θα γίνει η Έκθεση Αυτοκινήτου “Αυτοκίνηση 2019”

Η μοναδική έκθεση αυτοκινήτου για την Ελλάδα που συμμετέχουν οι Έλληνες Αντιπρόσωποι – Εισαγωγείς, μέλη του ΣΕΑΑ αναμένεται καλύτερη από ποτέ.

Βρείτε μας στο

Η έκθεση “Αυτοκίνηση 2019” θα πραγματοποιηθεί και φέτος όπως και τα προηγούμενα χρόνια στους εκθεσιακούς χώρους του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου (Αίθουσα Ξιφασκίας) και θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό από τις 9 έως και τις 17 Νοεμβρίου 2019.

Μάλιστα αναμένεται να είναι η καλύτερη των τελευταίων ετών, καθώς η καλή πορεία της ελληνικής αγοράς για το 2019, που παρουσιάζει αύξηση 10% στο 8μηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΣΕΑΑ, αυξάνει το ενδιαφέρον για περισσότερες συμμετοχές.

Η «Αυτοκίνηση Anytime 2019» όπως είναι η πλήρης ονομασία της, θα είναι αναβαθμισμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αφού έχει προστεθεί (εκθεσιακός χώρος) τέντα ευρωπαϊκών προδιαγραφών 2.200 τ.μ.

Μάλιστα, οι πρεμιέρες που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό μετά το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, όπως και πολλά άλλα νέα μοντέλα που έλειπαν από τη γερμανική έκθεση, αναμένεται να αποτελέσουν πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και αυτή την φορά στην έκθεση συμμετέχει και το aftermarket, όπου παρουσιάζονται νέα προϊόντα για το αυτοκίνητο.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς σε λίγο καιρό θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ωράριο της έκθεσης καθώς και τις τιμές των εισιτηρίων.