Δοκιμές Toyota Gazoo Racing: Περάσματα που θύμισαν… Ράλι Ακρόπολις (+videos)

H Toyota Gazoo Racing βρίσκεται στην χώρα μας για δοκιμές και τα περάσματα του Tanak με το Yaris WRC θύμισαν Ράλι Ακρόπολις...

Βρείτε μας στο


Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι δοκιμές της Toyota Gazoo Racing στα… ακροπολικά χώματα.

Σκοπός των δοκιμών ήταν να προετοιμαστεί η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα για το Ράλι Τουρκίας.

Η Toyota Gazoo Racing ήρθε στην χώρα μας και με τους τρεις οδηγούς της. Την αρχή με το Yaris WRC έκαναν οι Kris Meeke και Jari-Matti Latvala, ενώ ακολούθησε ο Ott Tanak.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο κόσμος που παρακολούθησε τα περάσματα από κοντά ήταν αρκετός, θυμίζοντας εποχές κανονικού αγώνα και όχι δοκιμαστικών.

Τέλος να πούμε πως και η Citroen θα επισκεφθεί την χώρα μας για δοκιμές. Την πρώτη ημέρα του test της Citroen στις 27 Αυγούστου στην Λιβαδειά, θα οδηγήσει ο Eric Camilli, ενώ οι πληροφορίες μας λένε πως θα έρθει και ο Ogier.

Δείτε πιο κάτω δύο videos από τα περάσματα του Ott Tanak με το Yaris WRC στους Βωξίτες!

(ευχαριστούμε πολύ τον Χρήστο Παλαιοκώστα για τις φωτογραφίες και τα videos).

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr