Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος από την Nissan

Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος Ασφαλείας Υψηλών Προδιαγραφών και Πρόγραμμα Προσφορών από την Nissan. Δείτε ποιους αφορά το πρόγραμμα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan Qashqai

Η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου, που αφορά το νέο πρόγραμμα χειμερινής συντήρησης. Δείτε τι περιλαμβάνει.  

“Μέσω του χειμερινού προγράμματος προσφορών All Clear Service, η Nissan τονίζει τον Δωρεάν Έλεγχο Ασφαλείας Yψηλών Προδιαγραφών από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της, όπως και τα Μοναδικά Οφέλη για τους κατόχους των αυτοκινήτων της μάρκας.

Συγκεκριμένα, η Nissan με το πρόγραμμα All Clear Service σας προσφέρει :

25% Έκπτωση στα Ανταλλακτικά Service,

ΔΩΡΕΑΝ Χειμερινό Έλεγχο 25 Σημείων,

ΔΩΡΕΑΝ Οδική Βοήθεια για ένα έτος

Έχοντας ως βασική επιδίωξη τη διατήρηση της εξυπηρέτησης στο υψηλότερο δυνατό σημείο με προτεραιότητα την ασφάλειά σας, το δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., θα συνεχίσει με συνέπεια και υπευθυνότητα να εφαρμόζει πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων κρατικών φορέων και την σχετική νομοθεσία, προκειμένου να διασφαλιστεί το αγαθό της δημόσιας υγείας.

Σχετικές πληροφορίες και λεπτομέρειες για το χειμερινό πρόγραμμα προσφορών All Clear Service, παρέχονται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Nissan”.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr