Δύο εκδόσεις βενζίνης για το MINI Cooper – Οι τιμές στην Ελλάδα

Έπειτα από τις αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις του νέου MINI Cooper, τώρα παρουσιάζεται και με συμβατικά μοτέρ. Δείτε πόσο κοστίζει...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
MINI Cooper S

Οι συμβατικές εκδόσεις της νέας γενιάς του MINI Cooper έρχονται να διευρύνουν τις επιλογές του κοινού, το οποίο μπορεί τώρα να διαλέξει μεταξύ αυτών και των μοντέλων που είναι ήδη διαθέσιμα και φέρουν αμιγώς ηλεκτρικά συστήματα κίνησης. Πάμε να γνωρίσουμε τους δύο κινητήρες βενζίνης, αλλά και τις τιμές για την ελληνική αγορά!

MINI Cooper S με 204 ίππους
Με ισχύ 204 ίππων, ο τετρακύλινδρος κινητήρας του MINI Cooper S εξασφαλίζει επιτάχυνση από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 6,6 δευτερόλεπτα αποδίδοντας μέγιστη ροπή που φτάνει τα 300 Nm. Παράλληλα η κατανάλωση του μοτέρ φτάνει ξεκινά από τα 6,1 λτ./100 χλμ. στον συνδυασμένο κύκλο του WLTP, ενώ οι εκπομπές CO2 από τα 138 γρ./χλμ.

MINI Cooper C με 156 ίππους
Το MINI Cooper C φέρει τον τρκύλινδρο κινητήρα των 156 ίππων και 230 Nm ροπής, ο οποίος προσφέρει επίσης πολύ καλές επιδόσεις στο μικρό μοντέλο της βρετανικής εταιρείας με τα 0-100 χλμ./ώρα να επιτυγχάνονται σε 7,7 δεύτερα. Εδώ η κατανάλωση ξεκινά από τα 5,9 λτ./100 χλμ. κατά το πρότυπο WLTP και οι εκπομπές CO2 από τα 133 γρ./χλμ.


Οι νέες εκδόσεις εξοπλισμού Essential, Classic, Favoured και JCW προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών εξατομίκευσης. Ανάλογα με την έκδοση, τα νέα MINI Cooper C και MINI Cooper S διατίθενται με διαφορετικά χρώματα αμαξώματος και εσωτερικές επενδύσεις.

Οι τιμές του στην Ελλάδα
MINI Cooper C – 25.550 ευρώ
MINI Cooper S – 30.870 ευρώ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.