Δύο Nissan Navara στη «φαρέτρα» του Δήμου Σουλίου

Τις off road ικανότητες δύο νέων Nissan Navara θα έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει ο Δήμος Σουλίου. Θα αποτελέσουν «όπλα» της Πολιτικής Προστασίας...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ», δύο νέα Nissan Navara προστίθενται στον στόλο του Δήμου Σουλίου. Τα σκληροτράχηλα και πρακτικά pick-up αποκτήθηκαν με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα, αλλά και με ίδιους πόρους του δήμου Σουλίου.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Nissan Navara N-Guard (+TractioN video)

Κατά την εκδήλωση παράδοσής τους γνωστοποιήθηκε ότι τα συγκεκριμένα μοντέλα θα αξιοποιηθούν στο πλαίσιο της ενίσχυσης των υπηρεσιών του για την πολιτική προστασία και την καθαριότητα του δήμου. Οι εντυπωσιακές ικανότητες του μοντέλου σε όλα τα τερέν, η αντοχή και η δυνατότητα μεταφοράς φορτίου είναι στοιχεία που το καθιστούν ιδανικό όχημα για τέτοιου είδους χρήση.

Πιο συγκεκριμένα, το Nissan Navara διαθέτει στοιχεία που καλύπτουν στο έπακρο τις απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία. Η ποιότητα κύλισης και τα οδηγικά χαρακτηριστικά παραπέμπουν σε όχημα της SUV κατηγορίας, ενώ η δυνατότητα ρυμούλκησης αγγίζει τα 3.500 κιλά. Επιπλέον, το ωφέλιμο φορτίο του τετρακίνητου pick-up φτάνει έως και τα 1.100 κιλά.

Το Nissan Navara προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού, με την τιμή εκκίνησης να ορίζεται στα 28.140 ευρώ. Τέλος, αξίζει να τονίσουμε ότι η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει εγγύηση που αγγίζει τα 5 έτη ή τα 160.000 χλμ. Περισσότερες πληροφορίες για το ιαπωνικό μοντέλο μπορείτε να διαβάσετε στην σχετική ενότητα της επίσημης ιστοσελίδας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.