Έδειξε το ψηφιακό του δίπλωμα… αλλά δεν γλίτωσε την κλήση

Δείτε τον διάλογο που έγινε με τους αστυνομικούς! Ο οδηγός αναφέρει ότι έδειξε το ψηφιακό του δίπλωμα σε τροχονομικό έλεγχο, αλλά τον έγραψαν...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
δίπλωμα οδήγησης

Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η “καταγγελία” ενός πολίτη σε γνωστό Forum του διαδικτύου. Σύμφωνα με τον ίδιο, του βεβαιώθηκε παράβαση από αστυνομικούς της Τροχαίας επειδή δεν είχε μαζί του το δίπλωμα οδήγησης, παρά το γεγονός ότι τους έδειξε το ψηφιακό έγγραφο από τη νέα πλατφόρμα “Car Wallet”. Πάμε να δούμε τον σχετικό διάλογο, αλλά και τι αναφέρει ο ίδιος:
(Όπου Α: Αστυνομικός, όπου Π: Πολίτης)

Α: Δεν έχεις μαζί σου το δίπλωμα;
Π: Αυτό είναι το δίπλωμα.

Α: Πρέπει να έχεις και το κανονικό μαζί σου.
Π: Όχι, αυτό είναι επίσημο έγγραφο του κράτους, δεν χρειάζεται να έχω και το φυσικό έγγραφο μαζί μου.

“Ε, εκεί προσβλήθηκε ο εγωισμός του και μου είπε πως θα με γράψει μόνο και μόνο για να πάω στην τροχαία να το σβήσω. Επειδή του υποδεικνύω την δουλειά του. Με ρώτησε και τι δουλειά κάνω εγώ για να μου πει πως δεν ξέρω εγώ την δική του”.

Στη συνέχεια ρωτάω:
Π: Τι νόημα έχει να έχω το wallet τότε αν χρειάζεται να κουβαλάω και το δίπλωμα/κάρτα;
Α: Και που ξέρω εγώ αν εχθές δεν πέρασες κανένα κόκκινο, στο πήρανε και τώρα έχεις αυτό;

Π: Μπορείτε να το σκανάρετε.
Α: Δεν ξέρουμε.

“4 άτομα της τροχαίας ήταν εκεί, ιδέα δεν είχε κανείς. Παίρνω τηλέφωνο στην αστυνομία μπροστά του και ρωτάω αν ισχύουν τα έγγραφα του wallet και μου λένε πως ισχύουν και δεν χρειάζεται να έχω μαζί μου τα άλλα προφανώς. Παρόλα αυτά με έγραψε για δίπλωμα μόνο και μόνο επειδή πληγώθηκε ο εγωισμός. Ναι, ξέρω πως αύριο θα την σβήσω, αλλά είναι τόσο γελοίο όλο αυτό, ότι με έβαλε σε μια διαδικασία”, αναφέρει ο οδηγός στη συνέχεια.

Εμείς από την πλευρά μας, υπενθυμίζουμε ότι τα νέα ψηφιακά δελτία ταυτότητας και άδειας οδήγησης είναι πλήρως ισάξια με τα έγχαρτα έγγραφα, για κάθε νόμιμη χρήση εντός της Ελληνικής επικράτειας. Δεν αποτελούν διεθνή ταξιδιωτικά έγγραφα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε στο σχετικό μας κείμενο. 

Πηγή: Insomnia

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.