Έφοδος στα Ταξί από την Αστυνομία – Οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν

Στοχευμένες επιχειρησιακές δράσεις από την Τροχαία Θεσσαλονίκης έγιναν τις προηγούμενες ημέρες. Δείτε τον απολογισμό της από ελέγχους σε Ταξί και όχι μόνο!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ταξί

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στη διευκόλυνση και προστασία του συνόλου των χρηστών των οδικών δικτύων (πεζών και οχημάτων), στην τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, συγκροτεί συνεργεία τροχονομικών ελέγχων και πραγματοποιεί στοχευμένες αστυνομικές δράσεις σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Δείτε επίσης: Αδιανόητο περιστατικό στην Κηφισιά – Ξέχασαν 5χρονο μέσα σε σχολικό λεωφορείο

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το χρονικό διάστημα από 8 έως 10 Μαΐου 2024, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποίησαν ελέγχους στο Νομό Θεσσαλονίκης και βεβαίωσαν συνολικά (2.339) παραβάσεις εκ των οποίων (534) για υπέρβαση ορίου ταχύτητας και (594) παραβάσεις φορτηγών.


Σημειώνεται ότι στο ίδιο χρονικό διάστημα, αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων διενήργησαν ελέγχους σε Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητα (ΤΑΞΙ) και βεβαίωσαν (27) παραβάσεις, εκ των οποίων:
-για άγρα πελατών.
-για παραβίαση της σειράς προτεραιότητας των ταξί στην πιάτσα.
-για πολλαπλή μίσθωση.
-για επιλογή επιβατών – προορισμού.
-για μη χρήση ταξίμετρου.
-για μη ανάρτηση ειδικής άδειας ΔΧΕ σε ορατό σημείο.
-για μη ανάρτηση τιμοκαταλόγου σε ορατό σημείο.
-για ταξίμετρο σε μη εμφανές σημείο.

Στους παραβάτες οδηγούς επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές ποινές, ενώ παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν προκειμένου να διασφαλιστεί υψηλό επίπεδο οδικής ασφάλειας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.