Εκεί που κατασκευάζονται τα Τoyota Land Cruiser… ειδικών αποστολών! (+video)

"Αν σκάνε οι βόμβες δίπλα σου, λίγο σε απασχολούν οι επενδύσεις από ξύλο και δέρμα"! Ας γνωρίσουμε τα πιο αξιόπιστα Toyota Land Cruiser της "πρώτης γραμμής"...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Τoyota Land Cruiser

Όχι, το Γιβραλτάρ δεν έχει ούτε την έκταση ούτε και τα off-road πεδία για να απορροφήσει έναν στόλο 650 λευκών Land Cruiser, πόσο μάλλον όταν ο στόλος αυτός, ανανεώνεται σε μηνιαία βάση. Που πάνε λοιπόν τα σκληροτράχηλα αυτά οχήματα και γιατί συγκεντρώνονται στο Γιβραλτάρ;

Σε παλιότερες εποχές, πριν το SUV δόγμα και τις αυστηρές προδιαγραφές ρύπων, τα off-road οχήματα είχαν χαρακτήρα, δωρική υπόσταση και εξαιρετική αντοχή στις κακουχίες. Πέραν της διασκέδασης, μπορούσαν επίσης να χρησιμοποιηθούν και ως εργαλεία δουλειάς ή ακόμα και να επιχειρήσουν ως μεταφορικά μέσα σε εμπόλεμες περιοχές. Ειδικότερα σε ότι αφορά το τελευταίο, τα ζητούμενα ήταν αξιοπιστία, όσο το δυνατόν περισσότερη απλότητα και συμβατότητα με τους… μηχανικούς και τα εργαλεία σε τριτοκοσμίκες περιοχές του πλανήτη. Αυτά τα χαρακτηριστικά, μπορούσαν κάλλιστα να βρεθούν στις πολιτικές εκδόσεις των off-road αυτοκινήτων.

Στις μέρες μας, είναι αδύνατον να επιλέξει κανείς ένα όχημα για αυτό το σκοπό, τουλάχιστον όχι από τις προσφερόμενες γκάμες των αυτοκινητοβιομηχανιών στις δυτικές / ανεπτυγμένες αγορές. Βλέπετε, αν σκάνε οι βόμβες δίπλα σου, λίγο σε απασχολούν οι επενδύσεις από ξύλο και δέρμα, οι ζώνες του κλιματισμού και τα ηλεκτρονικά συστήματα που απαιτούν την επεξεργαστική ισχύ ενός μικρού υπολογιστή για να λειτουργήσουν. Πόσο μάλλον όταν η πολυπλοκότητα των σύγχρονων 4X4 και SUV αυξάνει τις πιθανότητες ακινητοποίησης λόγω βλάβης και αυτό δεν είναι καθόλου ευχάριστο, ειδικά αν σε καταδιώκει μια ομάδα θερμοκέφαλων αυτονομιστών για παράδειγμα.


Εδώ λοιπόν έρχεται η Toyota, που έχει το μονοπώλιο στην μικρή αλλά πολύ σημαντική αγορά των οχημάτων αυτών. Δυστυχώς οι πόλεμοι, οι λοιμοί και οι καταστροφές δεν έχουν εκλείψει, με τα Ηνωμένα Έθνη, τις ειρηνευτικές αποστολές, τις ΜΚΟ και τους δημοσιογράφους, να συνδράμουν με της παρουσία και το έργο τους στα hotspot του πλανήτη.

Αυτό που γίνεται λοιπόν στις εγκαταστάσεις της Toyota στο Γιβραλτάρ, είναι η συναρμολόγηση και η αναλόγως των αναγκών μεταποίηση των θρυλικών και δοκιμασμένων Land Cruiser 70, με τον 4,2 λίτρων ατμοσφαιρικό diesel κινητήρα. Η βαφή τους είναι αποκλειστικά σε λευκό, ενώ ο εξοπλισμός τους περιορίζεται στα απολύτως απαραίτητα, με το αναλογικό να υπερισχύει κατά κράτος έναντι του ψηφιακού στην συγκεκριμένη περίπτωση, για τους λόγους που εξηγήθηκαν προηγουμένως. Από εκεί και έπειτα, τα πρόσθετα αφορούν ραδιο-CB, φάρους, σχάρες και bull bars, πλήρες φαρμακείο, κάνιστρα βενζίνης και ότι άλλο μπορεί να ζητηθεί αναλόγως του επιχειρησιακού πεδίου.

Γιατί όμως στο Γιβραλτάρ ειδικά; Γιατί πολύ απλά προσεγγίζεται εύκολα δια θαλάσσης και αυτό διευκολύνει τόσο την παραλαβή των μερών από την Toyota όσο και στην αποστολή των οχημάτων σε άλλα μέρη του πολύπαθου αυτού κόσμου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.