Έκλεβαν αυτοκίνητα σε Αττική και Θήβα – Εξαψήφιο το οικονομικό όφελος

Από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. εξιχνιάστηκαν 10 υποθέσεις και 9 οχήματα επέστρεψαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες. Τεράστιο το οικονομικό όφελος της οργάνωσης!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
κλοπές οχημάτων

Εξαρθρώθηκε από την Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές οχημάτων σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Συνολικά εξιχνιάστηκαν 10 κλοπές οχημάτων από τα οποία τα 9 βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Πιο αναλυτικά, η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιήθηκε τις πρωινές ώρες της Τρίτης, 14 Νοεμβρίου 2023 σε περιοχές της Αττικής και της Θήβας, κατά την οποία συνελήφθησαν τρία μέλη της οργάνωσης. Όπως προέκυψε από την έρευνα, τα μέλη της οργάνωσης, τουλάχιστον από τον Αύγουστο του 2022, είχαν συστήσει και ενταχθεί σε εγκληματική οργάνωση με συγκεκριμένη δομή, η οποία προέβαινε σε κλοπές πολυτελών οχημάτων με συγκεκριμένο τρόπο δράσης (modus operandi).


Πως δρούσαν
Τα μέλη της οργάνωσης, αφού εντόπιζαν υποψήφια προς κλοπή οχήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής, χρησιμοποιώντας κατάλληλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό που διέθεταν (διαγνωστικά εγκεφάλων, αυτοσχέδια εργαλεία παραβίασης κλπ), προέβαιναν στην κλοπή τους και τα στάθμευαν προσωρινά σε απομονωμένα σημεία του Μενιδίου, ώστε να μην εντοπιστούν από τις Αρχές, ενώ στη συνεχεία τα μετέφεραν σε σημεία «καβάτζες». Για να πετύχουν τον σκοπό τους και να διοχετεύσουν τα κλεμμένα οχήματα στην αγορά, χρησιμοποιούσαν στοιχεία ανύπαρκτων ή ανυποψίαστων ατόμων και προμηθεύονταν οχήματα, ίδιας μάρκας και τύπου με τα κλεμμένα, τα οποία είχαν εμπλακεί σε τροχαία ατυχήματα και ήταν ασύμφορα προς επισκευή. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τα έγγραφα αυτών, πλαστογραφούσαν τα στοιχεία κυκλοφορίας καθώς και τον αριθμό πλαισίου των κλεμμένων οχημάτων, και τα διέθεταν προς πώληση μέσω διαδικτύου, σε χαμηλές τιμές για άμεσο κέρδος.

Το οικονομικό όφελος ξεπερνά τα 290.000 ευρώ
Από τις έως τώρα έρευνες, έχουν εξιχνιαστεί 10 περιπτώσεις κλοπών οχημάτων, από τα οποία τα 9 βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Το παράνομο κέρδος από τη δράση τους ξεπερνά το ποσό των 290.000 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ οι έρευνες για την πλήρη διακρίβωση του εύρους της εγκληματικής δράσης της οργάνωσης συνεχίζονται.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.