Έκλεβαν μοτοσυκλέτες και παραποιούσαν αριθμούς πλαισίων – Τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ.

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία, ενώ έπειτα από έρευνα εντοπίστηκε και αποθήκη γεμάτη με ανταλλακτικά. Δείτε πως δρούσαν...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
κλοπές μοτοσυκλετών

Έπειτα από έρευνα, το Τμήμα Ασφάλειας Αγίας Βαρβάρας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής κατάφερε να εξαρθρώσει συμμορία που διέπραττε κλοπές μοτοσικλετών. Στη συνέχεια παραποιούσαν αριθμούς πλαισίων και κινητήρων σε παράνομο συνεργείο και πωλούσαν τα μέρη τους αυτούσια ή αποσυναρμολογημένα.

Για την υπόθεση, συνελήφθησαν τις πρωινές ώρες Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023, σε περιοχές της Αττικής δύο μέλη της συμμορίας (38χρονος και 49χρονος) σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας. Μεταξύ άλλων διέπρατταν πλαστογραφίες και αλλοίωναν στοιχεία αναγνώρισης οχημάτων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι κατηγορούμενοι, τουλάχιστον από τον Σεπτέμβριο του 2023, ενώθηκαν μεταξύ τους και σύστησαν εγκληματική ομάδα –συμμορία με σκοπό την αφαίρεση μοτοσικλετών, την παραποίηση των αναγνωριστικών αριθμών πλαισίων τους και κινητήρων και την πώληση τους αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος.


Πώς δρούσε η συμμορία
Ως προς τον τρόπο δράσης, τα μέλη της συμμορίας χρησιμοποιούσαν ισόγειο χώρο ως συνεργείο μοτοσικλετών το οποίο ήταν διαμορφωμένο κατάλληλα με υλικοτεχνικό εξοπλισμό, και εκεί απέκρυπταν τις κλεμμένες μοτοσικλέτες που αφαιρούσε ο 38χρονος κατόπιν «παραγγελίας» από ενδιαφερόμενους αγοραστές ή μοτοσικλέτες που περιέρχονταν στην κατοχή του με υλικές ζημιές.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο συνεργείο και στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-9 κινητήρες μοτοσικλετών, πλήρεις και αποσυναρμολογημένοι, με τον αριθμό αυτών είτε εμφανώς παραποιημένο, είτε αποξεσμένο,
μεγάλος αριθμός εξαρτημάτων κινητήρων και πλαισίων μοτοσικλετών,
-2 γωνιακοί τροχοί μαζί με συμβατούς δίσκους,
επιδαπέδιος τροχός λείανσης & καθαρισμού,
ευθύς λειαντήρας,
υδραυλική πρέσα με δυνατότητα φόρτωσης δώδεκα -12- τόνων,
ιδιόχειρες σημειώσεις με ονοματεπώνυμα και αριθμούς τηλεφώνων,
-10 κινητά τηλέφωνα,
-ζευγάρι γάντια μηχανής,
-2 διαρρηκτικά εργαλεία και
-4 κεφαλές κινητήρα μονοκύλινδρης μοτοσυκλέτας.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 5 περιπτώσεις κλοπών μοτοσικλετών και παραποιήσεις αναγνωριστικών αριθμών κινητήρων, ενώ σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής κατασχέθηκαν 3 μοτοσικλέτες που είχαν επισκευαστεί από τα μέλη της συμμορίας και έφεραν αναγνωριστικά στοιχεία αμφισβητούμενης γνησιότητας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.