Εκπομπές Euro 7: Μείωση ρύπων και από τα φρένα

Μετρήσεις που θα αφορούν τις εκπομπές ρύπων από τα συστήματα πέδησης των οχημάτων φαίνεται ότι εξετάζει ο ACEA για της επόμενες προδιαγραφές ρύπων Euro 7.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Προδιαγραφές ρύπων Euro 7 φρένα 2022

Οι επόμενες προδιαγραφές εκπομπών ρύπων αναμένεται να είναι ακόμη πιο αυστηρές από τις σημερινές και θα λαμβάνουν υπόψη τους ακόμη περισσότερους τομείς αναφορικά με τους ρύπους που εκπέμπει ένα όχημα.

Διαβάστε επίσης – Nissan e-Power: Ηλεκτρική κίνηση χωρίς πρίζα. Πότε έρχεται (+video)

Ένας από αυτούς τους τομείς είναι και τα συστήματα πέδησης των αυτοκινήτων και συγκεκριμένα οι ρύποι που απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα από την φθορά που παρουσιάζουν τα τακάκια κατά τη χρήση τους.


Ο Σύνδεσμος Ευρωπαίων Κατασκευαστών Αυτοκινήτου (ACEA) βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη διαδικασία δημιουργίας ενός στάνταρ για τις μετρήσεις των ρύπων από τα φρένα και τώρα βρίσκονται υπό εξέταση πολλά διαφορετικά σενάρια. Ωστόσο, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχει συλλέξει ο ACEA μέχρι στιγμής, πρέπει να γίνουν ακόμη πολλά αναφορικά με τη βελτίωση του τρόπου που πραγματοποιούνται οι μετρήσεις αλλά και με τις ίδιες τις μετρήσεις.

Παράλληλα, υπόψη θα πρέπει να ληφθεί και το επιπλέον κόστος που θα έχει στην παραγωγή ενός αυτοκινήτου, ένα όριο που θα μπει αναφορικά με τους ρύπους που μπορεί να απελευθερώνει στην ατμόσφαιρα το σύστημα πέδησης ενός αυτοκινήτου.

Διαβάστε επίσης – Ford Pass: Ελέγξτε το αυτοκίνητο από το κινητό σας! 

Σύμφωνα με τις μελέτες που έχουν γίνει μέχρι τώρα μια μείωση ρύπων από τα φρένα κατά 60% σε σχέση με το σημείο αναφοράς που έχει θέσει ο ACEA σημαίνει ότι το κόστος για κάθε αυτοκίνητο θα αυξηθεί κατά 15-27 ευρώ, αν ο κύκλος ζωής ενός αυτοκινήτου υπολογίζεται στα 10 χρόνια και 18-36 ευρώ στην περίπτωση που ο κύκλος ζωής υπολογίζεται στα 15 χρόνια.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.