Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023: Αντίστροφη μέτρηση για τον θεσμό του δικύκλου

Πότε θα γίνει, που, αλλά και τι θα δουν οι επισκέπτες; Λίγες ημέρες απομένουν για την έναρξη του θεσμού δικύκλου "Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023"...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Έκθεση μοτοσυκλέτας

Η μεγάλη “Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023” βρίσκεται προ των πυλών, έτοιμη να υποδεχθεί τους χιλιάδες ενδιαφερόμενους επισκέπτες από τις 29 Μαρτίου έως και τις 2 Απριλίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο – Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO). Η έκθεση θεσμός για τον κόσμο του δικύκλου έρχεται ανανεωμένη με συμμετοχές που ξεχωρίζουν.

Η “Έκθεση Μοτοσυκλέτας” η οποία θεσμοθετήθηκε το 1995 και μέχρι σήμερα αποτελεί ορόσημο και σημείο συνάντησης τόσο για τους επαγγελματίες του κλάδου, όσο και για τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας, φιλοξενεί με μεγάλη χαρά τις σημαντικότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο κλάδο. Στο πλαίσιο της έκθεσης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά όλα τα νέα μοντέλα μοτοσυκλέτας, σκούτερ, ηλεκτρικών δικύκλων, να ενημερωθεί για τον εξοπλισμό ένδυσης και ασφάλειας, τα αξεσουάρ, τα λιπαντικά, τα ελαστικά, τα ανταλλακτικά, τη συντήρηση και φροντίδα, τις συναφείς υπηρεσίες, ενώ ο επισκέπτης θα βρεθεί στο κέντρο των διεθνών τεχνολογικών εξελίξεων.

Στόχος της Διοργάνωσης είναι να αναπτύξει και να εμπλουτίσει έναν ήδη επιτυχημένο θεσμό, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των συμμετεχόντων και επιθυμώντας να μεταφέρει στο κοινό τον παλμό της αγοράς της μοτοσυκλέτας. Η έκθεση έχει την τιμή και χαρά να τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος (ΣΕΜΕ), γεγονός που εξασφαλίζει την υποστήριξη και συμμετοχή των κορυφαίων εισαγωγικών εταιριών της χώρας.


Ημέρες και ώρες λειτουργίας:
Τετάρτη έως Παρασκευή 14.00 – 21.00
Σάββατο & Κυριακή 10.00 – 21.00

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.