Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023: Ένα πενθήμερο γεμάτο… δύο τροχούς!

Ολοκληρώθηκε η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023. Δείτε πόσοι την επισκέφθηκαν συνολικά.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Περισσότεροι από 32.000 επισκέπτες έδωσαν το παρών στην ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2023 η οποία άνοιξε τις πύλες της την Τετάρτη 29 Μαρτίου στο Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO) και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου.

Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2023 αποτελεί θεσμό για τον κόσμο του δίκυκλου, ούσα σημείο συνάντησης τόσο για τους επαγγελματίες του κλάδου, όσο και για τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας. Η έκθεση που πραγματοποιήθηκε σε νέο εκθεσιακό χώρο ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες των συμμετεχόντων, απέσπασε τις θετικότερες των εντυπώσεων αναδεικνύοντας την πραγματική δυναμική του κλάδου και θέτοντας τον πήχη υψηλότερα για τις επερχόμενες διοργανώσεις.

Κορυφαίοι εκπρόσωποι της αγοράς έδωσαν το παρόν. Οι εισαγωγικές εταιρείες του κλάδου αλλά και επαγγελματίες από τον ευρύτερο τομέα έδωσαν την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει από κοντά τα νέα μοντέλα μοτοσυκλέτας, σκούτερ, ηλεκτρικών δικύκλων, να ενημερωθεί για τον εξοπλισμό ένδυσης και ασφάλειας, τα αξεσουάρ, τα λιπαντικά, τα ελαστικά, τα ανταλλακτικά, τη συντήρηση και τη φροντίδα, ενώ ταυτόχρονα οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να βρεθούν στο κέντρο των τεχνολογικών εξελίξεων.

Αναπόσπαστο και εντυπωσιακό κομμάτι της έκθεσης αποτέλεσαν η συνεργασία με το περιοδικό MOTΟ, που ανέλαβε και υλοποίησε με μεγάλη επιτυχία και ασφάλεια πάνω από 1.900 test rides, διανύοντας περισσότερα από 4.800 χλμ. κάνοντας 15.000 γύρους στην ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή, καθώς και τα καθηλωτικά για τους επισκέπτες καθημερινά trial shows.

Η έκθεση η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος (ΣΕΜΕ) και τη διοργάνωση της οποίας συνυπέγραψαν η εταιρεία Be Best και ο εμπνευστής και ιδρυτής της, Κώστας Λαμάρης, φιλοξένησε 32.000 επισκέπτες οι οποίοι με την ηχηρή παρουσία τους ανέδειξαν τη σημαντικότητα της έκθεσης που αποτελεί ετήσιο σημείο συνάντησης για την αγορά της μοτοσυκλέτας, από το 1995, έτος της ίδρυσής της.

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 50 σημαντικών εκθετών, καταφέραμε σε αυτό το πλούσιο πενθήμερο διεξαγωγής της έκθεσης να μεταφέρουμε τον παλμό της αγοράς και ταυτόχρονα να αναδείξουμε τις διεθνείς τάσεις. Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2023, ανανεώνει το ραντεβού της για την επόμενη χρονιά, με την υπόσχεση να είναι ακόμη πιο πλούσια, ακόμη πιο μεγάλη!

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]