Έκθεση Natex by the sea 2021: Η απόλυτη θαλασσινή εμπειρία

Ποιος είναι ο φυσικός χώρος μιας ναυτικής έκθεσης; Μα φυσικά η θάλασσα και η "Natex by the sea" έκανε πραγματικότητα τον απόλυτο συνδυασμό!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
natex by the sea

Έχετε αναρωτηθεί πώς θα ήταν μια ναυτική έκθεση, αν οι επισκέπτες της μπορούσαν να δοκιμάσουν το σκάφος ή τον εξοπλισμό τους, στην θάλασσα; Αυτό ήταν το ερώτημα που προφανώς απασχόλησε και τους διοργανωτές της “Natex by the sea”, οι οποίοι έδωσαν την απάντησή του με απόλυτη επιτυχία.

Και αυτό γιατί από το περασμένο Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου έως και εχθές 27 Σεπτεμβρίου, στην Μαρίνα TAE KWON DO, στο Παλαιό Φάληρο, στην ακτογραμμή ανάμεσα στην Αθήνα και τον Πειραιά, διοργανώθηκε μία υπέροχη γιορτή της θάλασσας και όσοι την αγαπούν ήταν εκεί, δίπλα ή και μέσα στο νερό!

H έκθεση υποδέχτηκε τους λάτρεις της θάλασσας, με τον καιρό να είναι ο απόλυτος σύμμαχος, σε ανοικτό χώρο 12.000 τ.μ., με εντυπωσιακά περίπτερα εκθετών και κυρίως την δυνατότητα δοκιμών και σκαφών εξοπλισμού στην θάλασσα. Κάτι που πραγματικά εκτίμησε ο κόσμος, καθώς συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η έκθεση “Natex by the sea” να είναι μία μοναδική εμπειρία.


Εκτός από τις δοκιμές σκαφών βέβαια, οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να δουν από κοντά σε πρώτη παγκόσμια παρουσίαση το νέο, ελληνικό, 18μετρο RΙΒ από την TOY LUXURY RIBS. Ένα ελληνικό υπερφουσκωτό σκάφος με 4 κινητήρες. Επίσης, όσοι βρέθηκαν στην έκθεση είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για κινητήρες, ναυτιλιακά είδη, ψάρεμα, κατάδυση και θαλάσσια σπορ, ενώ υπήρχαν ακόμη και αυθεντικά, αναπαλαιωμένα Willy’s Jeep.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως η ΝΑΤΕΧ είναι η πρώτη έκθεση που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα για τα outdoor sports το 1987, ενώ πλέον η “Natex by the sea” φιλοδοξεί να δημιουργήσει μία νέα παράδοση… δίπλα στο νερό, που άλλωστε είναι και το φυσικό περιβάλλον μιας ναυτικής έκθεσης!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]