Εκτός τριάδας το Toyota Corolla – Οι τιμές των μοντέλων που το προσπέρασαν

Το πρώτο τετράμηνο "έκλεισε" με το δημοφιλές ιαπωνικό μικρομεσαίο στην τέταρτη θέση της κατηγορίας του. Δείτε τα μοντέλα που το προσπέρασαν...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota Corolla

Μπορεί μέσα στο 2023 το Toyota Corolla να τερμάτισε στην τρίτη θέση των μικρομεσαίων οικογενειακών, αλλά σε κανέναν μήνα δεν υποχώρησε κάτω από την τρίτη θέση. Κάτι τέτοιο, συνέβη στο πρώτο τετράμηνο του 2024, όπου το είδαμε να βρίσκεται στην τέταρτη θέση. Πάμε να δούμε τα στοιχεία του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων.

Δείτε επίσης: To μοντέλο που προσπέρασε το Nissan Qashqai – Top 10 τετραμήνου στα C-SUV

Στο διάστημα Ιανουάριο-Απρίλιος, λοιπόν, στην πρώτη θέση βρέθηκε το Hyundai i30 με 807 ταξινομήσεις (σχεδόν τριπλάσιες από το Toyota Corolla). Στην δεύτερη θέση ακολούθησε η BMW Σειρά 1 με 612 ταξινομήσεις, ενώ η πρώτη τριάδα ολοκληρώθηκε με ακόμα ένα γερμανικό μοντέλο. Ο λόγος για το Audi A3 των 554 ταξινομήσεων.


Hyundai i30 δοκιμή

Κάπως έτσι, το Toyota Corolla έπεσε στην τέταρτη θέση, με τις ταξινομήσεις του μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2024 να περιορίζονται στις 357. Ενδιαφέρον έχει να δούμε τι συνέβη και στις υπόλοιπες θέσεις της C-Segment κατηγορίας, γνωστή και ως “μικρομεσαία οικογενειακά”. Στον πίνακα που ακολουθεί θα δείτε πως διαμορφώθηκε η πρώτη δεκάδα της συγκεκριμένης κατηγορίας στο πρώτο τετράμηνο του 2024.

Πόσο κοστίζουν;
Ξεκινάμε από το δημοφιλέστερο πλέον μοντέλο που είναι το Hyundai i30. To κορεάτικο μοντέλο ξεκινά από τα 21.590 ευρώ στην βασική έκδοση με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα των 96 ίππων και το χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων. Ακολουθεί η BMW Σειρά 1 που στα 25.500 ευρώ διατίθεται με κινητήρα 109 ίππων και επίσης χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων.

Η τριάδα ολοκληρώνεται με το Audi A3. Στη βασική του έκδοση έρχεται με χιλιάρη κινητήρα 116 ίππων και χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, ενώ η τιμή εκκίνησης αγγίζει τα 24.980 ευρώ. Κλείνοντας, το Toyota Corolla ξεκινά από τα 28.470 ευρώ, αλλά η βασική έκδοση περιλαμβάνει υβριδικό μοτέρ 140 ίππων και αυτόματο CVT κιβώτιο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.