“Εκτόξευση” ταξινομήσεων τον Απρίλιο – Η κατηγορία που επέλεξαν οι Έλληνες

Θετικά έκλεισε το πρώτο τετράμηνο του 2024 με εντυπωσιακό ράλι τον Απρίλιο. Δείτε πόσα αυτοκίνητα ταξινομήθηκαν από την αρχή της χρονιάς...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Άκρως θετική ήταν η εικόνα της ελληνικής αγοράς τον περασμένο Απρίλιο, σημειώνοντας εντυπωσιακή αύξηση κατά 31,3% συγκριτικά με τον Απρίλιο του 2023. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνεται η εικόνα στο πρώτο τετράμηνο της χρονιάς, αλλά και ποια είναι η κατηγορία που επιλέγουν οι Έλληνες.

Δείτε επίσης: Το B-SUV με επιτόκιο 0,99% και 8ετή εγγύηση – Περιορισμένος αριθμός αυτοκινήτων

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τα στοιχεία του Σύνδεσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, τον Απρίλιο ταξινομήθηκαν στην Ελλάδα 13.448 νέα αυτοκίνητα, καταγράφοντας αύξηση 31,3%. Από την αρχή του έτους οι ταξινομήσεις έφτασαν στις 50.116, όταν στο πρώτο τετράμηνο του 2023 ήταν 44.011 (αύξηση 13,9%).


Toyota

Η No.1 κατηγορία στην Ελλάδα
Πάμε και στις επιμέρους κατηγορίες των νέων αυτοκινήτων εξετάζοντας δεδομένα του πρώτου τετραμήνου. Στην πρώτη θέση συναντάμε τα B-SUV, τα οποία κατοχύρωσαν μερίδιο της αγοράς ύψους 30,7%, καταγράφοντας αύξηση κατά 5,3% συγκριτικά με το τετράμηνο του 2023.

Από κοντά ακολουθεί η B-Segment (γνωστή ως supermini κατηγορία) με 25,7%, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η C-SUV κατηγορία με μερίδιο αγοράς που φτάνει στο 19,0%.

Πηγή: ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.