“Έλα… Γιώργη”: Δείτε που βρίσκεται η πιο… viral στροφή της Ελλάδας!

Έχουν περάσει 14 χρόνια από την στιγμή που το video "Έλα Γιώργη" ανέβηκε στο youtube και έγινε viral ανάμεσα στους θιασώτες της γρήγορης οδήγησης και όχι μόνο! Πάμε να δούμε λοιπόν που βρίσκεται αυτή η... στροφάρα!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Στροφάρα Γιώργη

Πάνε 14 χρόνια από την στιγμή που το video “Έλα Γιώργη” ανέβηκε στο youtube και από τότε μέχρι σήμερα γράφει views, έχοντας γίνει viral, με ατάκες που είναι στα χείλη πολλών petrolheads!

Συνολικά το βίντεο έχει ξεπεράσει τα 1.200.000 views και συνεχίζει, ενώ υπολογίζεται πως μέσα από τις διαφορές εκδόσεις του που κυκλοφορούν στο YouTube, έχει ξεπεράσει τα 10.000.000 views!

Προφανώς και στην εποχή μας ισχύει το “ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο” και υπό το… διαδίκτυον βεβαίως βεβαίως! Έτσι, η συσσωρευμένη σοφία και γνώση του ελληνικού Internet έφερε στο φως και την πραγματική τοποθεσία της πιο… viral ελληνικής στροφής, της “Στροφάρας… Έλα Γιώργη”.


Αυτή βρίσκεται στο Νομό Ηρακλείου στην Κρήτη, όπως μπορείτε να δείτε και στην σχετική εικόνα πιο κάτω αλλά και στην σχετική πινέζα στο google maps αν κάνετε μια αναζήτηση “Στροφάρα Γιώργη και συγκεκριμένα στην επαρχιακή οδό Αμιρά-Άρβης. Εκεί βρέθηκαν οι δύο φίλοι, για να κάνουν την… ανάβασή τους με ένα βαν, ξεχνώντας πως το δημόσιο οδικό δίκτυο δεν είναι μέρος για τέτοιες καταστάσεις/συμπεριφορές (θυμίζουμε εδώ πως τέτοιες οδηγικές συμπεριφορές είναι επικίνδυνες για όποιον τις υιοθετεί, οδηγό/επιβάτες του οχήματος αλλά και για τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου).

Να πούμε σε αυτό το σημείο πως από το 2008, οπότε και ανέβηκε το video μέχρι και σήμερα η στροφή έχει ελαφρώς αλλάξει, καθώς έχει προστεθεί στο σημείο μεταλλική μπάρα, αλλά και μια μικρή, αυτοσχέδια, χειροποίητη επιγραφή που μας ενημερώνει για την ονομασία της στροφής… Ας δούμε το σχετικό video από την τοποθεσία το οποίο έχει ανέβει στο κανάλι Up Stories στο youtube (ακολουθεί το αυθεντικό video αμέσως μετά).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]