Ελαστικά που δεν κλατάρουν, από τη Michelin (+video)

Οι εταιρείες ελαστικών προσπαθούν να ακολουθήσουν την εξέλιξη της αυτοκίνησης και η Michelin φαίνεται έτοιμη να φέρει νέα δεδομένα με τα ελαστικά χωρίς αέρα για αυτοκίνητα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ελαστικά που δεν κλατάρουν

Χρόνια τώρα ακούμε για τα ελαστικά που δεν κλατάρουν καθώς δεν χρειάζονται αέρα. Ήταν αρχές της χιλιετίας όταν έγιναν οι πρώτες προσπάθειες για την κατασκευή τους και πλέον η συγκεκριμένη τεχνολογία βρίσκει εφαρμογή ήδη σε διάφορα οχήματα, όχι όμως σε αυτοκίνητα. Και αυτό γιατί η πρόκληση της οδικής συμπεριφοράς ειδικά σε αυξημένες ταχύτητες ήταν ανυπέρβλητη.

Η Michelin όμως φαίνεται πως είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα και να τα οδηγήσει στην παραγωγή για αυτοκίνητα, καθώς τα ελαστικά με την ονομασία Uptis έχουν κατασκευαστεί για αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Να τοποθετούνται σε αυτοκίνητα.

Τα ελαστικά Uptis έχουν “ραχοκοκαλιά” από αλουμίνιο, ενώ καουτσούκ και υαλοβάμβακας αποτελούν το κυρίως σώμα τους. Η μορφή των ελαστικών είναι τέτοια που σύμφωνα με τη Michelin η συμπεριφορά τους έχει χαρακτηριστικά ανάρτησης, καθώς παρέχουν πολύ καλύτερη απόσβεση των κραδασμών, από ένα συμβατικό ελαστικό με αέρα, ενώ είναι παράλληλα ανθεκτικά σε ανωμαλίες του οδοστρώματος.


Στα έμμεσα πλεονεκτήματα των ελαστικών Uptis είναι πως δεν απαιτείται ρεζέρβα ή κιτ επισκευής, κάτι που μειώνει το βάρος στο αυτοκίνητο και αυξάνει τον χώρο αποσκευών.

Το ελαστικό της Michelin πάντως, αν και έχει ήδη τοποθετηθεί πιλοτικά σε αυτοκίνητα για τις απαραίτητες δοκιμές σε κανονικές συνθήκες, έχει ακόμη μία πενταετία εμπρός του μέχρι να είναι έτοιμο για μαζική παραγωγή.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε πως είναι και πως συμπεριφέρονται τα συγκεκριμένα ελαστικά.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]