Ελληνική αγορά: Αυτά ήταν τα δέκα δημοφιλέστερα SUV για το 2023

Ιδιαίτερη προτίμηση έδειξαν στα SUV και το 2023 οι Έλληνες! Πάμε να δούμε τα δέκα μοντέλα που βρέθηκαν τις υψηλότερες θέσεις...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota

Με τα SUV να κατέχουν μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς από το 50% (56,44% σύμφωνα με τον ΣΕΑΑ), έχει ενδιαφέρον να δούμε τα μοντέλα αυτής της κατηγορίες που επιλέγουν οι Έλληνες. Πάμε να δούμε τι συνέβη μέσα στο 2023, δηλαδή από την αρχή της χρονιάς μέχρι και τον περασμένο Δεκέμβριο, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων.

Δείτε επίσης: Δοκιμάζουμε ένα από τα πιο value for money 4WD Hybrid SUV

Το δημοφιλέστερο SUV της Ελλάδας για το 2023 ήταν το Toyota Yaris Cross. Το ιαπωνικό μοντέλο, από την αρχή του έτους μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο ταξινομήθηκε 4.681 φορές. Πέρα από πρώτο στα SUV (με μεγάλη διαφορά μάλιστα), το συγκεκριμένο μοντέλο έχει καταφέρει να μπει και στην κορυφαία τριάδα της Ελλάδας ανεξαρτήτου κατηγορίας (πίσω από Opel Corsa και Toyota Yaris).


Η κορυφαία τριάδα ολοκληρώνεται με το Suzuki Vitara των 3.587 ταξινομήσεων, αλλά και το Peugeot 2008 των 2.864. Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε πως διαμορφώθηκε στην Ελλάδα η κορυφαία 10άδα των SUV, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΣΕΑΑ.

Πηγή: ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.