Ελληνική αγορά: H μάρκα που διπλασίασε τις ταξινομήσεις της στο πρώτο δίμηνο

Ξεκίνησε με το δεξί η νέα χρονιά για την ιαπωνική εταιρεία! Δείτε πόσες ταξινομήσεις πέτυχε στο πρώτο δίμηνο του έτους...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Suzuki

Όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, το πρώτο δίμηνο ξεκίνησε θετικά για την αγορά του αυτοκινήτου καταγράφοντας μία αύξηση της τάξης του 18,2% (διαβάστε εδώ περισσότερα). Βέβαια, υπάρχει μία εταιρεία που ξεκίνησε στην Ελλάδα ακόμα πιο δυνατά και αυτή δεν είναι άλλη από την Suzuki.

Δείτε επίσης: Δημοφιλές B-SUV τώρα με λιγότερα από 19.000 ευρώ και 5 χρόνια εγγύηση

H ιαπωνική εταιρεία κατάφερε να ταξινομήσει στην χώρα μας 1.689 αυτοκίνητα, αριθμός που μεταφράζεται σε μερίδιο αγοράς της τάξης του 7%. Υπενθυμίζουμε ότι στο ίδιο διάστημα της προηγούμενης χρονιάς (Ιανουάριος – Φεβρουάριος) καταγράφηκαν 833 ταξινομήσεις από την ιαπωνική εταιρεία (μερίδιο αγοράς 4,1%). Κάπως έτσι, η Suzuki πλέον “σκαρφάλωσε” από την 7η στην 4η θέση.


Suzuki Vitara

O μεγάλος “πρωταγωνιστής”
To αυτοκίνητο που “τραβά” στις ψηλότερες θέσεις την ιαπωνική εταιρεία είναι το Suzuki Vitara, το οποίο μέσα στον Ιανουάριο (δεν υπάρχουν ακόμα στοιχεία Φεβρουαρίου) κατάφερε να βρεθεί στη δεύτερη θέση της δημοφιλέστερης κατηγορίας στην Ελλάδα (B-SUV), πίσω από το Peugeot 2008.

Πέρα, όμως, από το Suzuki Vitara, θετική είναι η πορεία και άλλων μοντέλων, όπως για παράδειγμα το Suzuki Swift που βρέθηκε στο Top 5 των supermini της ελληνικής αγοράς, αλλά και το μικρό Ignis που εντυπωσιάζει με την πρακτικότητά του.

Με στοιχεία του ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.