Ελληνική αγορά: Το μοντέλο που έριξε το Toyota Yaris έπειτα από 10 χρόνια από την κορυφή

Χρειάστηκε να περάσουν 10 χρόνια ώστε το Toyota Yaris να χάσει την κυριαρχία του στην ελληνική αγορά. Δείτε το γερμανικό μοντέλο που το "εκθρόνισε"!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota Yaris

Η δημοφιλία του Toyota Yaris στην Ελλάδα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις! Τα προηγούμενα χρόνια είχε καταγράψει ένα απίστευτο σερί, μιας και για 10 ολόκληρα χρόνια κατείχε την θέση του απόλυτου best-seller. Μάλιστα, κάποιες χρονιές οι ταξινομήσεις του απείχαν πολύ από το δεύτερο μοντέλο.

Δείτε επίσης: To ιταλικό που “προσπέρασε” τους Κορεάτες – Ήπια υβριδικό με λιγότερα από 15.000 ευρώ

Κάτι τέτοιο άλλαξε φέτος, με το Opel Corsa να περνά πρώτο, θέση που τελευταία φορά είχε κατακτήσει το μακρινό 2012. “Tο Corsa διατήρησε σταθερά την 1η θέση καθ’ όλη τη διάρκεια του 2023, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία φορά που βρέθηκε στην κορυφή της αγοράς ήταν το 2012”, αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωσή της η γερμανική εταιρεία.


Toyota Yaris: Από το 2013 μέχρι 2022 “βασιλιάς” στην Ελλάδα
Ανατρέχοντας στα στοιχεία του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ), μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι υπήρξαν χρονιές όπου το Toyota Yaris “έπαιζε” κυριολεκτικά χωρίς αντίπαλο στην χώρα μας.

Τιμές Toyota Yaris GR Sport

Ενδεικτικά, μία από τις καλύτερες χρονιές του ήταν το 2019, όταν το ιαπωνικό supermini βρέθηκε στην πρώτη θέση με 6.992 ταξινομήσεις. Πίσω του, ακολουθούσε και πάλι το Opel Corsa με 3.891 ταξινομήσεις, οριακά μπροστά από το Volkswagen Polo που συμπλήρωνε την τριάδα.

Πηγή: ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.