Ελληνική Αστυνομία: H Περιφέρεια που ξεπέρασε την Αττική σε παραβάσεις

Συνέβη και αυτό το παράδοξο! Δείτε ποια περιφέρεια πέρασε την Αττική, αλλά και την μία και μοναδική κλήση που βεβαιώθηκε... για το αυτονόητο!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
παραβάσεις

Όπως είναι λογικό, η Αττική βρίσκεται σχεδόν πάντα στην πρώτη θέση των τροχονομικών παραβάσεων. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν ίσχυε την εβδομάδα που μας πέρασε. Πάμε να δούμε ποια Περιφέρεια της Ελλάδας βρέθηκε στην κορυφή της λίστας, αλλά και την κλήση που βεβαιώθηκε μόλις μία φορά.

Όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, το διάστημα από 16 έως 22 Απριλίου διενεργήθηκαν συνολικά 102.647 τροχονομικοί έλεγχοι οδηγών και οχημάτων και βεβαιώθηκαν 21.818 παραβάσεις. Σε αυτό το διάστημα η Θεσσαλονίκη είχε την αρνητική πρωτιά, καταγράφοντας 3.249 παραβάσεις, έναντι των 2.983 της Αττικής. Η τριάδα συμπληρώθηκε από την Κρήτη των 2.289 παραβάσεων.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 102.647 τροχονομικοί έλεγχοι και 21.818 παραβάσεις το διάστημα από 16 έως 22 Απριλίου 2023. Το 68% αφορούσαν σε υπερβολική ταχύτητα, μη χρήση προστατευτικού κράνους, μη χρήση ζώνης ασφαλείας, στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης και παράνομη στάθμευση.

Υπήρξε, όμως, και μόλις μία κλήση που βεβαιώθηκε για κάτι που είναι απολύτως αυτονόητο. Σε αυτό το διάστημα καταγράφηκε μόλις μία παραβίαση προτεραιότητας πεζών σε διάβαση, όπως μπορείτε να δείτε στην σχετική λίστα πατώντας εδώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.