Ελληνική Αστυνομία: Οι νέες μοτοσικλέτες της για την Διεύθυνση Θεσσαλίας

Η Ελληνική Αστυνομία παρέλαβε 16 νέες μοτοσικλέτες. Ας δούμε πως θα κατανεμηθούν αλλά και πόσα οχήματα έχει προσθέσει στον στόλο της από το 2020.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ενισχύεται ο στόλος της Ελληνικής Αστυνομίας με 16 νέες μοτοσικλέτες Suzuki V-Strom 650, οι οποίες κατανέμονται σε Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα, παρελήφθησαν 16 νέες υπηρεσιακές μοτοσικλέτες, που εντάσσονται στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας, μέσω συγχρηματοδότησης του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Κατανέμονται σε υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας και συγκεκριμένα 6 στη Λάρισα, 4 στη Μαγνησία, 3 στα Τρίκαλα και 3 στην Καρδίτσα.

Υπενθυμίζεται ότι εντός του 2020 η Ελληνική Αστυνομία υλοποίησε ένα από τα μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα, με την παραλαβή 1.453 νέων οχημάτων, ενώ πρόσφατα παρελήφθησαν επιπλέον 239 οχήματα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, με την προσθήκη των δικύκλων αυτών “ενισχύεται σημαντικά και αναβαθμίζεται η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας και βελτιώνεται το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος του κοινωνικού συνόλου”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.