Ελληνική Αστυνομία: Οι παραβάσεις ξεπέρασαν τις 20.000 μέσα σε μόλις ένα τετραήμερο

Τέσσερα 24ωρα ήταν αρκετά ώστε η Ελληνική Αστυνομία να βεβαιώσει σε ολόκληρη την Επικράτεια περισσότερες από 20.000 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
υπερβολική ταχύτητα

Συνεχίζονται οι στοχευμένες αστυνομικές δράσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε ολόκληρη την επικράτεια το τελευταίο τετραήμερο, στο πλαίσιο υλοποίησης του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και τη βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό δραστηριοποιήθηκαν κλιμάκια με τη συμμετοχή αστυνομικών εμφανούς και αφανούς αστυνόμευσης, από διάφορες Υπηρεσίες, λαμβάνοντας υπόψη τα τοπικά επιχειρησιακά σχέδια και δίνοντας έμφαση σε περιοχές και οικισμούς όπου παρατηρούνται αυξημένα περιστατικά παραβατικότητας.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω δράσεων σε ολόκληρη τη χώρα ελέγχθηκαν συνολικά 96.590 άτομα και 85.024 οχήματα, ενώ:
-προσήχθησαν -3.444- άτομα,
-συνελήφθησαν -1.090- άτομα για διάφορα αδικήματα,
-βεβαιώθηκαν -20.265- παραβάσεις Κ.Ο.Κ., -91- για παράβαση της αντικαπνιστικής -νομοθεσίας και –13– για ηχόμετρα,
-ακινητοποιήθηκαν -504- οχήματα, ενώ
-κατασχέθηκαν -5-.


Ενδεικτικά, αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν:
στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής, όπου διενεργήθηκαν 6.197 έλεγχοι ατόμων, συνελήφθησαν 28 άτομα και βεβαιώθηκαν 1.218 παραβάσεις Κ.Ο.Κ.,
στην περιοχή της Κηφισιάς, όπου διενεργήθηκαν 233 έλεγχοι ατόμων, 37 έλεγχοι οχημάτων, προσήχθησαν 13 άτομα, συνελήφθησαν 3 άτομα και βεβαιώθηκαν 39 παραβάσεις για Κ.Ο.Κ.

Οι στοχευμένες αστυνομικές δράσεις, που αποσκοπούν στην πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας και την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.