Ελληνική Αστυνομία: Οι συχνότερες παραβάσεις την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς

Οι τροχονομικές παραβάσεις άγγιξαν τις 17.753 την εβδομάδα πριν την Πρωτοχρονιά. Πάμε να δούμε ποιες βεβαιώνονταν πιο συχνά...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
παραβάσεις

Στη δημοσίευση των αποτελεσμάτων σχετικά με τις τροχονομικές παραβάσεις την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς δημοσίευσε η Ελληνική Αστυνομία. Πάμε να πόσες καταγράφηκαν συνολικά, αλλά και ποιες ήταν αυτές που βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το διάστημα από 25 έως 31 Δεκεμβρίου 2022, όπου και διενεργήθηκαν συνολικά 89.271 τροχονομικοί έλεγχοι οδηγών και οχημάτων. Από όλους αυτούς του ελέγχους βεβαιώθηκαν τελικά 17.753 παραβάσεις. Στην πρώτη θέση βρέθηκε ως συνήθως η Αττική με 2.348 παραβάσεις, ακολούθησε η Θεσσαλία με 2.310 και η πρώτη τριάδα ολοκληρώθηκε με την Θεσσαλονίκη των 2.168 παραβάσεων.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, βέβαια, έχει να δούμε ποιες ήταν εκείνες οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν τις περισσότερες φορές. Τα αποτελέσματα δημιουργούν ιδιαίτερο προβληματισμό, ακολουθούν οι δέκα πιο συχνές:
-6.478 για παράνομη στάθμευση,
-4.220 για υπερβολική ταχύτητα,
-710 για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης,
-563 για οδήγηση σε κατάσταση μέθης,
-512 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας,
-314 για μη χρήση προστατευτικού κράνους,
-295 για Κ.Τ.Ε.Ο.,
-209 ανασφάλιστα οχήματα,
-186 για παραβίαση σηματοδότη,
-124 για χρήση κινητού τηλεφώνου,

Η Ελληνική Αστυνομία, αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στα θέματα οδικής ασφάλειας και στο πλαίσιο αυτό οι έλεγχοι θα συνεχισθούν με αμείωτη ένταση με σκοπό τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Πηγή: minocp.gov.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.