Ελληνική Αστυνομία: “Σαρωτικοί” έλεγχοι σε σχολικά λεωφορεία όλης της χώρας (+video)

Με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε σχολικά λεωφορεία όλης της χώρας. Τα "ευρήματα" της ΕΛ.ΑΣ...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
σχολικό λεωφορείο

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα στοχευμένοι έλεγχοι σχολικών λεωφορείων. Ο απολογισμός ήταν 244 παραβάσεις, τις οποίες η Ελληνική Αστυνομία δημοσίευσε.

Αρχικά, αξίζει να αναφέρουμε ότι την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν 1.696 έλεγχοι οδηγών και οχημάτων. Έντονο προβληματισμό δημιουργούν οι 37 παραβάσεις για φθαρμένα ελαστικά σε σχολικά λεωφορεία. Ακολουθούν αναλυτικά οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν:

-102 για ταχογράφο,
-37 για φθαρμένα ελαστικά,
-26 για μη τήρηση ωραρίου εργασίας,
-21 για παραβίαση ορίου ταχύτητας,
-20 για στέρηση πιστοποιητικού επαγγελματικής ικανότητας,
-10 για μη χρήση ζωνών ασφαλείας,
-4 για έλλειψη πυροσβεστήρα,
-2 για έλλειψη φαρμακείου,
-2 για στέρηση ασφαλιστήριου συμβολαίου,
-1 για μη αναγραφή ορίων ταχύτητας και
-19 λοιπές παραβάσεις.

Επιπλέον, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, αστυνομικοί σε όλη την χώρα διένειμαν σε γονείς και μικρούς μαθητές, κατά την προσέλευσή τους στα διάφορα σχολικά συγκροτήματα για την καθιερωμένη τελετή αγιασμού, ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας που έχει ως στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει γονείς και μαθητές σε θέματα οδικής ασφάλειας, ιδίως κατά τις μετακινήσεις τους από και προς τα σχολικά συγκροτήματα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.