Ελληνική Αστυνομία: Σχεδόν 25.000 κλήσεις μέσα σε μόλις μία εβδομάδα

Παραβάσεις κάθε είδους, με την οδήγηση χωρίς ζώνη και την υπερβολική ταχύτητα να είναι μέσα στις "δημοφιλέστερες" παραβάσεις. Απογοητευτικά στοιχεία!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
παραβάσεις

Στην δημοσίευση των παραβάσεων που καταγράφηκαν την περασμένη εβδομάδα προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία και οι αριθμοί είναι πραγματικά σοκάρουν. Μέσα σε μόλις μία εβδομάδα, πιο συγκεκριμένα από 12 έως 18 Μαρτίου 2023, διενεργήθηκαν 103.011 τροχονομικοί έλεγχοι οδηγών και οχημάτων και βεβαιώθηκαν 24.111 παραβάσεις.

Πέρα από τους απόλυτους αριθμούς, έντονο προβληματισμό δημιουργούν και τα είδη των παραβάσεων που καταγράφηκαν, διότι μέρος αυτών αποτελούν τις αιτίες για πρόκληση τροχαίων δυστυχημάτων. Ενδεικτικά, το 66% των παραβάσεων αφορούσαν σε υπερβολική ταχύτητα, μη χρήση προστατευτικού κράνους, μη χρήση ζώνης ασφαλείας, στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης και παράνομη στάθμευση.

Πάμε να δούμε ποιες είναι οι δέκα παραβάσεις που καταγράφηκαν τις περισσότερες φορές μέσα σε αυτό το διάστημα σε ολόκληρη την Επικράτεια:
-7.687 για παράνομη στάθμευση,
-5.184 για υπερβολική ταχύτητα,
-1.183 για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης,
-1.139 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας,
-654 για μη χρήση προστατευτικού κράνους,
-601 για Κ.Τ.Ε.Ο.,
-529 για οδήγηση σε κατάσταση μέθης,
-350 για ανασφάλιστα οχήματα,
-284 για χρήση κινητού τηλεφώνου και
-242 για παραβίαση σηματοδότη


H Ελληνική Αστυνομία ξεκαθαρίζει ότι οι έλεγχοι συνεχίζονται με βάση τις πάγιες εντολές της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Πηγή: minocp.gov.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.